Neler Yeni

Modart'ın sistemini aldım ekran kartını nasıl takacam

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Emre
İçinden pin çikmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gişe taktım çalısiyo ama ekran kartının fanları dönmedi
pin çıkmadı derken kablosundan mı bahsediyorsunuz ?
Fanlar belli bir sıcaklıktan sonra dönüyor hemen dönmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Hasan
pin çıkmadı derken kablosundan mı bahsediyorsunuz ?
Fanlar belli bir sıcaklıktan sonra dönüyor hemen dönmez.
Evet hocam,degişik 2 tane siyah kablo çikdı o da ekran kartına uymadı,yeni monitorumu iade ettim eski monitörümde denedim ekran gelmedi

Konuyla alakasız ama 4000 TL ye monitör oneririmisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Hasan
Pin kablosunu buldum hocam ama monitörde ekran gelmedi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,571
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Son düzenleme:

Fizikl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Efkan Ege Ergün
Hocam öncelikle anakarttaki ekran kartı takılan yerin sağındaki klips ya da tırnak her neyse açık değilse biraz üstüne sağ tarafa doğru olacak şekilde bastırarak açın sonra ekran kartını doğru yerine oturtun ve klips/tırnak ın ekran kartını taktıktan sonra otomatik olarak kapandığından emin olun ve kartın arka hdmi veya dp kablo girişlerinin olduğu yerin yanındaki kasaya vidalama yerlerini uygun vidalarla güzelce vidalayın sonrada bu fotoğraftaki kablonun ucuna benzer veya aynı uçlara sahip ekran kartının uç taraflarına doğru kasanın cam kısmına bakan girişlere tam girecek ve uygun bir biçimde takın sonra sistemi çalıştırın

Ekler

• images (1) (14).jpeg
    images (1) (14).jpeg
    13.9 KB · Hit: 14
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Hasan
Hocam kabloların fotoğrafını atarmısınız ve nereye bağladınız?
Hocam ekran kartınin fanları dönüyor ama ekran gelmiyor belkide mknitorsen kaynaklı bilmiyorum,yarın bilgisayarcı ya götürürüm

Hocam öncelikle anakarttaki ekran kartı takılan yerin sağındaki klips ya da tırnak her neyse açık değilse biraz üstüne sağ tarafa doğru olacak şekilde bastırarak açın sonra ekran kartını doğru yerine oturtun ve klips/tırnak ın ekran kartını taktıktan sonra otomatik olarak kapandığından emin olun ve kartın arka hdmi veya dp kablo girişlerinin olduğu yerin yanındaki kasaya vidalama yerlerini uygun vidalarla güzelce vidalayın sonrada bu fotoğraftaki kablonun ucuna benzer veya aynı uçlara sahip ekran kartının uç taraflarına doğru kasanın cam kısmına bakan girişlere tam girecek ve uygun bir biçimde takın sonra sistemi çalıştırın
Taktım hocam power supply ın orasindaymış

Fizikl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Efkan Ege Ergün
Hocam ekran kartınin fanları dönüyor ama ekran gelmiyor belkide mknitorsen kaynaklı bilmiyorum,yarın bilgisayarcı ya götürürüm

Taktım hocam power supply ın orasindaymış
Hocam bi ucunu monitöre bağladığınız kablonun diğer ucunu anakarta mı taktınız ekran kartına mı eger anakarta taktıysanız onu çıkarıp ekran kartının girişlerine takmayı deneyin

Bulamadıysanız bu kısımlardam bahsediyorum

Ekler

• gigabyte-rtx4070-eagle-oc-gv-n4070eagle-oc-12gd-nvidia-gddr6x-192bit-hdmidisplay-12gb-ekran-ka...png
    gigabyte-rtx4070-eagle-oc-gv-n4070eagle-oc-12gd-nvidia-gddr6x-192bit-hdmidisplay-12gb-ekran-ka...png
    30.7 KB · Hit: 18
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Hasan
Hocam bi ucunu monitöre bağladığınız kablonun diğer ucunu anakarta mı taktınız ekran kartına mı eger anakarta taktıysanız onu çıkarıp ekran kartının girişlerine takmayı deneyim
Hocam eski monitör tuplü yenisi gelene kadar beklicez

VGA girişli

Fizikl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Efkan Ege Ergün

VGA girişli
Hmm peki evde hdmi kablosu felan varsa Televizyona takmayı deneyin eğer öyle bir imkanınızda yoksa mecbur monitörü bekleyeceğiz gibi duryor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,702
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom