ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,922
Jdiwjdka evetAhaha çok iyi fiyatbiraz kötülük yapıp 7k ya koydum sistem bana 19tl ye gelsin
Jdiwjdka evetAhaha çok iyi fiyatbiraz kötülük yapıp 7k ya koydum sistem bana 19tl ye gelsin
hocam itopyadan aldığına dair 3 tane hesap özetini atsana nedense hiç inandırıcı değilsinSistem bana toplam 37tl ye geldi 2 tanesi yani koskoca 2 sistem toplam 74 TL ye aldım .d
Bitanedinin faturasını atsam yeterli bence gayethocam itopyadan aldığına dair 3 tane hesap özetini atsana nedense hiç inandırıcı değilsin
Oooh maşallah maşallah Ali Dokgöz T.C. Desen var tel numara desen var adres desen açık açık kapı noya kadar. Şimdi birisi bir halt işlese bu bilgileride bir cüzdana koyup olay yerinde bilerek unutsa olay sana yıkılsa napıcaksın ? Paylaşmayın oğlum gizli bilgilerizi KVKK kanunu nu okuyun öncelikle.Bitanedinin faturasını atsam yeterli bence gayet
2. Ve 3. Sistemlerde sharkoon PSU versiyonu
Unuttum onları la benOooh maşallah maşallah Ali Dokgöz T.C. Desen var tel numara desen var adres desen açık açık kapı noya kadar. Şimdi birisi bir halt işlese bu bilgileride bir cüzdana koyup olay yerinde bilerek unutsa olay sana yıkılsa napıcaksın ? Paylaşmayın oğlum gizli bilgilerizi KVKK kanunu nu okuyun öncelikle.
Sil silUnuttum onları la ben![]()
hocam o sistemi kaçırdım başka sistem bekliyor musunuz başka youtuberlardanKesinlikle haklısınız kasa kaliteli lakin ön tarafı kapalı.
Daha gelmez uzun süre. Çok zamlandı piyasahocam o sistemi kaçırdım başka sistem bekliyor musunuz başka youtuberlardan
abdullah abinin sistemi çıkcak bu 10 gün içindeDaha gelmez uzun süre. Çok zamlandı piyasa
Umarım uygun fiyatlı güzel bir sistem çıkar bu hafta sonu bilgisayarın kalanını da satabilirsem 8.5k bütçem varabdullah abinin sistemi çıkcak bu 10 gün içinde
Silsene .dBen Bi tıkladım direkt indirmiş![]()
valla benim 9-10 k civarı var monitör dahil çıkacak sistemi direk alırım yada beklemem gamegarajdan 1650 sistem alırımUmarım uygun fiyatlı güzel bir sistem çıkar bu hafta sonu bilgisayarın kalanını da satabilirsem 8.5k bütçem var