Model D vs Deathadder Essential

egefitness

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
94
Hocalarım deathadder v3 mouseum kırıldı. 1500 tl bütçeyle v3 ün şekliyle aynı bi mouse arıyorum bu ikisini buldum. sizce ikisi arasından hangisi ve ikisinin herhangi bi sorunu var mı?

esentiali şey gibi düşün araba ama motoru falan yok koltuk yok direksiyon yok, glorious alınır ikisi arasında. 1500tl ye gelip birazdan sana iyzico ile scyrox önerecekler gelecekten haber getirdim sana 1500e ben daha farklı bir şey alırdım senin söylediğin ikisi arasından bilgin olsun

esentiali şey gibi düşün araba ama motoru falan yok koltuk yok direksiyon yok, glorious alınır ikisi arasında. 1500tl ye gelip birazdan sana iyzico ile scyrox önerecekler gelecekten haber getirdim sana 1500e ben daha farklı bir şey alırdım senin söylediğin ikisi arasından bilgin olsun
hocam çok teşekkür ederim siz bahsetmişken 1500 tl ye alabileceğim en iyi mouse nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyzico 500tl cashback parolapara 400tl cashback var
hocam çok teşekkür ederim ama iyzico ve parolparam yok uğraşamam

hocam çok teşekkür ederim siz bahsetmişken 1500 tl ye alabileceğim en iyi mouse nedir

hocam çok teşekkür ederim ama iyzico ve parolparam yok uğraşamam
biraz araştırmak lazım VXE R1 falan olabilir

araştırmak lazım dediğim gibi fiyatlara bakmak lazım bakmıyorum bir süredir

biraz araştırmak lazım VXE R1 falan olabilir

araştırmak lazım dediğim gibi fiyatlara bakmak lazım bakmıyorum bir süredir
hocam uğraşmayın ozaman boşa birazdan yine forum açarım yardımınız için teşekkürler

essential kronik sorunlu model d yerine de vxe r1 tercih etmek daha mantıklı olur

hocam v3 şeklinde istemişsiniz onu görmedim kusura bakmayın

hocam r1 se+ aldım memnunum tavsiye ederim ama arkadaşın dediği gibi iyzico kampanyasını kullanmadıysan scyrox v6 da güzel modeldir tavsiye ederim

essential kronik sorunlu model d yerine de vxe r1 tercih etmek daha mantıklı olur

hocam v3 şeklinde istemişsiniz onu görmedim kusura bakmayın
yok yok hocam sorun yok anladığım kadarıyla v3 şeklinde o bütçeye en iyisi model d ayrıca o bütçeye gölre en iyi mouse vxe r1

hocam r1 se+ aldım memnunum tavsiye ederim ama arkadaşın dediği gibi iyzico kampanyasını kullanmadıysan scyrox v6 da güzel modeldir tavsiye ederim
hocam iyzicom yok maalasef vxe r1 ve model d arasında kaldım şuanlık

yok yok hocam sorun yok anladığım kadarıyla v3 şeklinde o bütçeye en iyisi model d ayrıca o bütçeye gölre en iyi mouse vxe r1

hocam iyzicom yok maalasef vxe r1 ve model d arasında kaldım şuanlık
attackshark r1 var o shapete ama mcusu sıkıntıydı sanırım ben de zamanında essential kullanıyodum sonra düz mousea geçtim çok fark etmiyo açıkçası rahatsız da etmemişti o yüzden bence vxe r1'e şans verebilirsiniz

attackshark r1 var o shapete ama mcusu sıkıntıydı sanırım ben de zamanında essential kullanıyodum sonra düz mousea geçtim çok fark etmiyo açıkçası rahatsız da etmemişti o yüzden bence vxe r1'e şans verebilirsiniz
mecburi shapei değiştiricem hocam artık yapcak bişey yok çok teşekkür ederim

Geri