Adsl ve Vdsl internet için modemlerde Snr Margin değerini ayarlamaya izin veren modem seçersen daha iyi olur. En azından en sağlıklı değeri kendin ayarlayabilirsinArkadaşlar modem alacagım vdls modem arıyorum hangı modem alsam Fiyat perfonmas
cok pahalı olmayacak bir modem önerir misiniz ?
Bugün türk telekom’dan geldiler eve. Evdeki 5H li Modemi değiştirip altyapıyı fiber yaptılar. +Eskisinden çok daha hızlı modem verdiler. Wifi dışarıda bile 5 diş çekiyor ücretsiz yaptılarArkadaşlar modem alacagım vdls modem arıyorum hangı modem alsam Fiyat perfonmas
cok pahalı olmayacak bir modem önerir misiniz ?
O nasıl oluyorGarantisiz modem arıyorsan direk keenetic al direk garanti dışı kalıyor cihazlar
Türk Telekom da taahhüt olayı var ondan sıcak bakmadimBugün türk telekom’dan geldiler eve. Evdeki 5H li Modemi değiştirip altyapıyı fiber yaptılar. +Eskisinden çok daha hızlı modem verdiler. Wifi dışarıda bile 5 diş çekiyor ücretsiz yaptılar
Basbaya herhangi bir sorunda anında kullanıcı hatası deyip garanti dışı bırakılıyor cihazı.Tamir ettirmek istiyormusunuz diye bile sorulmuyor cihazı direk geri gönderiyorlar.O nasıl oluyor
Modem önerin var mıBasbaya herhangi bir sorunda anında kullanıcı hatası deyip garanti dışı bırakılıyor cihazı.Tamir ettirmek istiyormusunuz diye bile sorulmuyor cihazı direk geri gönderiyorlar.
Eve internet cektirecem oyun film içinNeden modem almak istiyorsunuz peki?
keenetic den sonra buna geçtim bir sıkıntısını görmedim 1 k ya aldım indirimde aylardır sorunsuz çalışıyor.Sana kalmış bir şeyModem önerin var mı
Peki sn margin degerleri degisebiliyo mu manuel olarakkeenetic den sonra buna geçtim bir sıkıntısını görmedim 1 k ya aldım indirimde aylardır sorunsuz çalışıyor.Sana kalmış bir şey