hocam çok sagol ğ g yaptım düzeldi bişey daha sormak istiyorum wifi ismi degiştirdim ama bilgisayarda Ağ Baglantıları kısmın da Wi-fi bölümünde wifi ismi ArgunHan olarak görünüyor yine yazım ile mi ilgiliBilgisayarının isminde Türkçe karakter ğ, ş, ö veya boşluk varsa modem arayüzü bunu okuyamaz ve yerine * koyar. Bilgisayar adını sadece İngilizce harflerden örn: KralPC oluşturup dener misin?
Tamamen kozmetik bir durum, internet hızına veya kalitesine etkisi sıfırdır. İlla düzelsin dersenhocam çok sagol ğ g yaptım düzeldi bişey daha sormak istiyorum wifi ismi degiştirdim ama bilgisayarda Ağ Baglantıları kısmın da Wi-fi bölümünde wifi ismi ArgunHan olarak görünüyor yine yazım ile mi ilgili
olmadı reis ya ama yinede çok sağol eyvallah hakkını helal etTamamen kozmetik bir durum, internet hızına veya kalitesine etkisi sıfırdır. İlla düzelsin dersen
Ayarlar Ağ ve İnternet Wi-Fi Bilinen Ağları Yönet kısmından kayıtlı ağları "Unut" yapıp tekrar şifreyle bağlanmayı deneyebilirsin. Yine de değişmeyebilir Regedit ayarı gerekir, bence hiç kurcalamana gerek yok.