SNR sınırda, hız daha fazla artsa hatta kopmalar başlayacak modem ona göre hızı ayarlıyor.İyi akşamlar bugün geldiler hatdan modeme kadar tek parça siyah kablo çektiler modeme kadar gelen sinyalde 91.4 mbit int gözüküyor fakat hız testi yaptığımda ve modemin arayüzünden kontrol ettiğimde 76 yı geçmediği gözüküyor ne yapmam gerekiyor?
Upload değeri çok düşük daha öncesinde 15mbite kadar kullanıyordum herhangi bi kopma olmuyorduMak. hız önemli değil; mevcut hız değeri arttıkça mak. hızda artar. Önemli olan mevcut hız; onuda snr ve hat zayıflaması belirler.
Alıntıyı görüntüle
internetinde sinirlandirma mevcut iss yi arayarak kademeli sekilde hiz arttirmalarini talep edebilirsin.Upload değeri çok düşük daha öncesinde 15mbite kadar kullanıyordum herhangi bi kopma olmuyordu
Uploadı arttıramıyormuyum peki bu şekilde ping sorunu oluyor aldığım paketde 20 up varMak. hız önemli değil; mevcut hız değeri arttıkça mak. hızda artar. Önemli olan mevcut hız; onuda snr ve hat zayıflaması belirler.
Alıntıyı görüntüle
Şimdi iss yi aradım güncel olduğunu söylüyor herhangi bi kısıtlama biz tarafından yok dedi modemdede buna bakabileceğim bi yer yok sanırıminternetinde sinirlandirma mevcut iss yi arayarak kademeli sekilde hiz arttirmalarini talep edebilirsin.
Modemin arayüzünden mi yapcam bunuSRA Ginp açıp kararlılık ayarını 6db sabitle g vector de açık olsun diğer ayarları varsayılan veya otomatikte bırak gör etkiyi.
EvetŞimdi iss yi aradım güncel olduğunu söylüyor herhangi bi kısıtlama biz tarafından yok dedi modemdede buna bakabileceğim bi yer yok sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Modemin arayüzünden mi yapcam bunu
Tp link archer 1800 kullanıyorum da arayüzünden manuel olarak ayar yeri göremedim
Arttırılabilir uploadda pay var ama firma seni 8e limitlemiş firmayla görüş durumu.Uploadı arttıramıyormuyum peki bu şekilde ping sorunu oluyor aldığım paketde 20 up var
aradigin musteri hizmetlerinin buyuk ihtimalle bilgisi yoktu dedigin yapilana kadar baska temsilciyle veya ust yetkili ile gorus.Şimdi iss yi aradım güncel olduğunu söylüyor herhangi bi kısıtlama biz tarafından yok dedi modemdede buna bakabileceğim bi yer yok sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Modemin arayüzünden mi yapcam bunu
Genelde yönetim kısmında olur. Dsl ayarlarını gördüğün yer menüyü dediklerimi bulana kadar kurcala. + Arkadaşların dediği gibi uploadda iss sınırlısın.Tp link archer 1800 kullanıyorum da arayüzünden manuel olarak ayar yeri göremedim