Modem arayüzünde gözüken max rateyi alamıyorum

erylmz01

80+
Reaksiyon skoru
1
İyi akşamlar bugün geldiler hatdan modeme kadar tek parça siyah kablo çektiler modeme kadar gelen sinyalde 91.4 mbit int gözüküyor fakat hız testi yaptığımda ve modemin arayüzünden kontrol ettiğimde 76 yı geçmediği gözüküyor ne yapmam gerekiyor?

Ekler

• IMG_5057.webp
    IMG_5057.webp
    150.8 KB · Hit: 32
Mak. hız önemli değil; mevcut hız değeri arttıkça mak. hızda artar. Önemli olan mevcut hız; onuda snr ve hat zayıflaması belirler.

2.webp

İyi akşamlar bugün geldiler hatdan modeme kadar tek parça siyah kablo çektiler modeme kadar gelen sinyalde 91.4 mbit int gözüküyor fakat hız testi yaptığımda ve modemin arayüzünden kontrol ettiğimde 76 yı geçmediği gözüküyor ne yapmam gerekiyor?
SNR sınırda, hız daha fazla artsa hatta kopmalar başlayacak modem ona göre hızı ayarlıyor.

SRA Ginp açıp kararlılık ayarını 6db sabitle g vector de açık olsun diğer ayarları varsayılan veya otomatikte bırak gör etkiyi.

internetinde sinirlandirma mevcut iss yi arayarak kademeli sekilde hiz arttirmalarini talep edebilirsin.
Şimdi iss yi aradım güncel olduğunu söylüyor herhangi bi kısıtlama biz tarafından yok dedi modemdede buna bakabileceğim bi yer yok sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SRA Ginp açıp kararlılık ayarını 6db sabitle g vector de açık olsun diğer ayarları varsayılan veya otomatikte bırak gör etkiyi.
Modemin arayüzünden mi yapcam bunu

Şimdi iss yi aradım güncel olduğunu söylüyor herhangi bi kısıtlama biz tarafından yok dedi modemdede buna bakabileceğim bi yer yok sanırım

Evet

aradigin musteri hizmetlerinin buyuk ihtimalle bilgisi yoktu dedigin yapilana kadar baska temsilciyle veya ust yetkili ile gorus.

Tp link archer 1800 kullanıyorum da arayüzünden manuel olarak ayar yeri göremedim
Genelde yönetim kısmında olur. Dsl ayarlarını gördüğün yer menüyü dediklerimi bulana kadar kurcala. + Arkadaşların dediği gibi uploadda iss sınırlısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,301
Üyeler
189,590
Son üye
Ahpyn
Geri