Neler Yeni

Netspeed Bağlantı Sürecim ve Yaşadıklarım

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Türk telekom işte bu kadar iyi bir iss(!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ustam daha şu lanet taahhüt muhabbeti bitmedi bitse de kurtulsam
Ha sen hala TT'desin. Okey şimdi anladım.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun ben de kötü bir Netspeed tecrübesinden sonra 2 aydır Milleni kullanıyorum. Müşteri hizmetleri konusunda çok yardımcı oldular. İlk önce altyapıdan dolayı ADSL kullanmak zorundaydım 2. ay port gelince VDSLe geçtim ve fiyatta hiç zam yapmadılar. İlk anlaştığımız fiyattan olsun diye güzel bir cevap verdiler. Şu an 35'lik pakete 80 lira ödüyorum. 6 liranın lafını yapmadılar en azından :D

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Konuda detaylı anlattım lanet türk telekomu. İnternet sözde vdsl, adslden farkı yok. Dibine kadar asimetrik bir internet
@Squex @Kamina

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Ben de bağlattım netspeed 1 gün sürdü kurulum vdsl modem vardı zaten ama hızlar 75 olması lazımken 20 falan pek anlamıyorum bu işlerden normal midir ? Birkaç güne düzelir mi ? Daha telefonla konuşmadık bu durumdan sonra.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben de bağlattım netspeed 1 gün sürdü kurulum vdsl modem vardı zaten ama hızlar 75 olması lazımken 20 falan pek anlamıyorum bu işlerden normal midir ? Birkaç güne düzelir mi ? Daha telefonla konuşmadık bu durumdan sonra.
Hocam ben de daha yeni aboneyim müşteri hizmetlerini arar mısın ?

Daha değil, 6 aya kadar uzayabiliyormuş süreç. O zaman da taahhüt bitecek :D Kimi kime şikayet ediyoruz işte
Birbirini gösteren Spiderman.

Squex

80+ Silver
Daha değil, 6 aya kadar uzayabiliyormuş süreç. O zaman da taahhüt bitecek :D Kimi kime şikayet ediyoruz işte
üzücü ya bildiğin adam kandırıyorlar. Adamın biri internet bağlatcak turktelekomdan paket fiyatı 100 tl alıyor sonra iptal edecek diyolar usta senin paketin normal fiyatı 400 tl biz sana indirim yaptık 100 tl oldu taahhütün 2000tl. Basvuruyu imzalarken elin adamı bunu nasıl bilsin ya. Superonline da da öyle 35mbps paketim 80 tl orjinal fiyata bakıyorum 300 tl falan diyor.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun ben de kötü bir Netspeed tecrübesinden sonra 2 aydır Milleni kullanıyorum. Müşteri hizmetleri konusunda çok yardımcı oldular. İlk önce altyapıdan dolayı ADSL kullanmak zorundaydım 2. ay port gelince VDSLe geçtim ve fiyatta hiç zam yapmadılar. İlk anlaştığımız fiyattan olsun diye güzel bir cevap verdiler. Şu an 35'lik pakete 80 lira ödüyorum. 6 liranın lafını yapmadılar en azından :D
Şans işi hocam ya açıkçası. Teşekkür ederim.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
üzücü ya bildiğin adam kandırıyorlar. Adamın biri internet bağlatcak turktelekomdan paket fiyatı 100 TL alıyor sonra iptal edecek diyolar usta senin paketin normal fiyatı 400 TL biz sana indirim yaptık 100 TL oldu taahhütün 2000tl. Basvuruyu imzalarken elin adamı bunu nasıl bilsin ya. Superonline da da öyle 35mbps paketim 80 TL orjinal fiyata bakıyorum 300 TL falan diyor.
İmzayı ben atmadım işte, annem atmış. Normalde 30 sayfa bile olsa okuyorum.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Hocam ben de daha yeni aboneyim müşteri hizmetlerini arar mısın ?

Birbirini gösteren Spiderman.
Arayacağız babam gelsin. Umarım çözülür ben de konu açarım o zaman belki ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Top Bottom