Peki mevcut hız 62 ise neden ben hız testinde 55- 58 alıyorum. O kayıp neden? (Kablolu bağlıyım)Maximum dediği altyapıdan alabileceğin en yüksek hızı mevcut da şuan modeme giren hız diye biliyorum.
192.168.1.1 ile.Buraya nasıl ulaştın acaba?
normal o kadariPeki mevcut hız 62 ise neden ben hız testinde 55- 58 alıyorum. O kayıp neden? (Kablolu bağlıyım)
Ya mesela paketim 35 diyelim ama ben 30 alıyorum eyw. Ama modeme giren hız 62. Direkt modemin içine giren hız 62. Kablolu bağlantıda bile neden düşüyor ki? 7 mbps de 7 mbps dir. 1 mb download eder.normal o kadari
Yani bir çok nedeni olabilir. Wifi bağlantısıyla bağlı olan cihazlar pasifte olsa veri kullanıyor olabilir modeminin yada kablolu bağlantı yaptığın cihazın ethernet soketinden dolayı kayıp yaşanıyor olabilir, modem manyetik cihazlardan etkileniyor da olabilir, ethernet kablonun kalitesi düşük de olabilir bir çok neden var da çok büyük bir kayıp değil o da normalPeki mevcut hız 62 ise neden ben hız testinde 55- 58 alıyorum. O kayıp neden? (Kablolu bağlıyım)
port doluluğu yada ip yığılması olabilir statik ip alarak sabit hız yüksek hız alabilirsin ben statik ip aldım 2 aydır hızım 110lardaYa mesela paketim 35 diyelim ama ben 30 alıyorum eyw. Ama modeme giren hız 62. Direkt modemin içine giren hız 62. Kablolu bağlantıda bile neden düşüyor ki? 7 mbps de 7 mbps dir. 1 mb download eder.
Şifre ve kullanıcı adı nereden bulunuyor?192.168.1.1 ile.
ve o kayıp olmuyor genelde normal oluyoport doluluğu yada ip yığılması olabilir statik ip alarak sabit hız yüksek hız alabilirsin ben statik ip aldım 2 aydır hızım 110larda
Bilmiyorum. Eğer hiç o arayüze giriş yapmamışsanız modeminizin altında yazması gerekiyor. Odur. Orada yazmıyorsa modeminizin kullanım klavuzunda yazar.Şifre ve kullanıcı adı nereden bulunuyor?
bagli tek bi cihaz bulunudur bilgisayarda sadece hiz testi acik olsun statik ip satin al o hizi alirsinYa mesela paketim 35 diyelim ama ben 30 alıyorum eyw. Ama modeme giren hız 62. Direkt modemin içine giren hız 62. Kablolu bağlantıda bile neden düşüyor ki? 7 mbps de 7 mbps dir. 1 mb download eder.