Neler Yeni

Modem Değiştirmek İnternet Bağlantısını Ne Kadar Değiştirir?

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Arkadaşlar kablonet 100/5 mbps upload internet paketini kullanıyorum.Oyunlarda yüksek pingim yok ama sanki daha düşük ping almalıyım gibi geliyor.Kennetic Omni Dsl modem alsam internet bağlantım biraz daha fazla stabilleştirir mi?

En İyi Cevap
Modem arayüzündeki evet.Speedtestteki 94 ile başlıyor.
Tamam sende benim gibi cgn havuzundasın bu aynı ip adresini bir çok kişiye verme anlamına geliyor sanırım.
Ve ping yapabiliyor müşteri hizmetlerini arayıp modemden port açamıyorum, ip kameramı bağlayamıyorum, uzak masaüstüne bağlanamıyorum gibi şikayetlerde bulunup cgn havuzundan çıkmanı talep edebilirsin. Zaten kablonet gördüğüm şikayetlerde zorluk çıkarmıyor.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Modem arayüzündeki evet.Speedtestteki 94 ile başlıyor.
Tamam sende benim gibi cgn havuzundasın bu aynı ip adresini bir çok kişiye verme anlamına geliyor sanırım.
Ve ping yapabiliyor müşteri hizmetlerini arayıp modemden port açamıyorum, ip kameramı bağlayamıyorum, uzak masaüstüne bağlanamıyorum gibi şikayetlerde bulunup cgn havuzundan çıkmanı talep edebilirsin. Zaten kablonet gördüğüm şikayetlerde zorluk çıkarmıyor.

En İyi Cevap

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Çok teşekkür ederim yardımın için.Deneyeceğim.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Top Bottom