Arkadaşlar ben bir gün oyun oynarken birden internet gitti 5 dakika geliyor yarım saat internet kesintisi oluyordu 2 gün boyunca böyle oldu ben de kaç defa reset atıp kapatıp açtım sonra aklımdan modemin arkasından internet kablosunu çıkarmayı denedim ve çıkarır çıkarmaz internet geldi ve 10 dakika boyunca bekledim ve gitmedi sonrasında öncesinde takılı olan Adana değil de diğer ikinci girişe takıp internete kullanmaya başladım ve bu sefer de interneti var ama bilgisayarı kapattığım anda internet de gidiyor yardımcı olur musunuz
Post automatically merged:
Kabloda sorun olma ihtimali varmı değiştirmem gerekirmiArkadaşlar ben bir gün oyun oynarken birden internet gitti 5 dakika geliyor yarım saat internet kesintisi oluyordu 2 gün boyunca böyle oldu ben de kaç defa reset atıp kapatıp açtım sonra aklımdan modemin arkasından internet kablosunu çıkarmayı denedim ve çıkarır çıkarmaz internet geldi ve 10 dakika boyunca bekledim ve gitmedi sonrasında öncesinde takılı olan Adana değil de diğer ikinci girişe takıp internete kullanmaya başladım ve bu sefer de interneti var ama bilgisayarı kapattığım anda internet de gidiyor yardımcı olur musunuz