Neler Yeni

Modem internet ışığı sorunu

CaNNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Can Çavdar
internet çalışırken internet ışığı yanmıyor ama internet geliyor 15-20 dk içinde kırmızı yanıyor internet kesiliyor müşteri hizmetlerini aradık bir sorun gözükmüyor dedi kabloları değiştirdim dsl ve lan kablosunu yine aynı sorun devam ediyor 3 gündür aynı sorun bilgisi olan cevaplayabilir mi defalarca resetledim yeniden başlatım modem sıkınıtılı olabilir dediler ama bence değil daha 2 yıl olmadı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,564
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bina içi kablolar? Ya da binada aynı sorunu yaşayanlar var mı?

CaNNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Can Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
internet çalışırken internet ışığı yanmıyor ama internet geliyor 15-20 dk içinde kırmızı yanıyor internet kesiliyor müşteri hizmetlerini aradık bir sorun gözükmüyor dedi kabloları değiştirdim dsl ve lan kablosunu yine aynı sorun devam ediyor 3 gündür aynı sorun bilgisi olan cevaplayabilir mi defalarca resetledim yeniden başlatım modem sıkınıtılı olabilir dediler ama bence değil daha 2 yıl olmadı
Eskiden olmuyor simdi oluyorsa bence bina içi kablodan önce modem e bakmalisin

CaNNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Can Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eskiden olmuyor simdi oluyorsa bence bina içi kablodan önce modem e bakmalisin
özür dilerim bişey eklemeyi unuttum ben 4 gün önce paket değişikliği yaptırdım ondan olabilir mi yani ondan olsa çıkardı ama

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
özür dilerim bişey eklemeyi unuttum ben 4 gün önce paket değişikliği yaptırdım ondan olabilir mi yani ondan olsa çıkardı ama
İnternet kafe tarzı bir yer varsa rica edip modem test etme imkanin varsa etraf tanidiklardan denemelisin

Top Bottom