D DESMOND 80+ Bronze Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 983 Dahası Reaksiyon skoru 228 İsim Cüneyt Tavşanoğlu 28 Şubat 2024 #1 Modem power ışığı sadece yanıyor ve bi zaman sonra sadece dsl yanıyor bir kaç defa sonra modem resetlediğinde olduğu gibi tüm ışıklar yanıyor sönüyor ve tekrar başa sarıyor acil yardım
Modem power ışığı sadece yanıyor ve bi zaman sonra sadece dsl yanıyor bir kaç defa sonra modem resetlediğinde olduğu gibi tüm ışıklar yanıyor sönüyor ve tekrar başa sarıyor acil yardım
Lady-Of-Ice 80+ Gold Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 5,289 28 Şubat 2024 #2 Adaptörü ve kablo ucu jakı yenileyip deneyin değişim oluyor mu?
D DESMOND 80+ Bronze Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 983 Dahası Reaksiyon skoru 228 İsim Cüneyt Tavşanoğlu 28 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Lady-Of-Ice yazmış: Adaptörü ve kablo ucu jakı yenileyip deneyin değişim oluyor mu? Devamı için tıklayın... Eyw reis adaptör başka yok sanıyordum sen söyleyince aklıma takıldı varmış taktım düzeldi. Yedek bi tane daha almak lazım böyle durumlar için
Lady-Of-Ice yazmış: Adaptörü ve kablo ucu jakı yenileyip deneyin değişim oluyor mu? Devamı için tıklayın... Eyw reis adaptör başka yok sanıyordum sen söyleyince aklıma takıldı varmış taktım düzeldi. Yedek bi tane daha almak lazım böyle durumlar için