modem ip almıyor ne yapmalıyım

Aquax

80+
Reaksiyon skoru
21
merhabalar ben asus ac55u modelini kullanıyorum bugün eksiksiz kurulum yaptıgım halde modemim ip almadıgı için internet alamıyorum napmalıyım asus müşteri hizmetleri pazarteis açılıyor

asus müşteri hizmetleriyle ne alakan var ki reis ip yi interneti aldığın firmadan değil mi o mevzu.

asus müşteri hizmetleriyle ne alakan var ki reis ip yi interneti aldığın firmadan değil mi o mevzu.
Türk Telekou arıyorum asus yetkili servislerine yolluyor asusa da ulaşamıyorum hafta için saat 9 ile 18 arası açıklarmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Denedim ip almayı ama beceremedim ip nasıl alabilirim

Türk Telekom'da giris bilgileri genellikle ilk giris icin admin/admin veya admin/turktelekom olur. Bunlari denedin mi?
Admin admini denedim diğerini de deniyim

İşe yaramadı ikiside

5 dakikalık bir ban yedim bitince deneyeceğim olmazsa ne yapmalıyım?
Modemi resetlemeyi deneyebilirsin. Sayfada okudum su an, bu sekilde yaziyor. Ise yarayablir.
"Modem arayüz şifrenizi hatırlamıyorsanız, modemin arkasındaki reset tuşuna ataç gibi sivri bir cisim yardımıyla 6 saniye basılı tutup modemi resetleyebilir, arayüz şifrenizi siz de belirleyebilirsiniz."

Modemi resetlemeyi deneyebilirsin. Sayfada okudum su an, bu sekilde yaziyor. Ise yarayablir.
"Modem arayüz şifrenizi hatırlamıyorsanız, modemin arkasındaki reset tuşuna ataç gibi sivri bir cisim yardımıyla 6 saniye basılı tutup modemi resetleyebilir, arayüz şifrenizi siz de belirleyebilirsiniz."
Zaten modemi resetlediğim için bu durumlara geldim birdaha resetlersem daha kötü sonuçlar doğurmasından korkuyorum şahsen

Bu arada arayüz şifrem bende var şu an ama anlamadıgım bir şekilde giremiyorum

Zaten modemi resetlediğim için bu durumlara geldim birdaha resetlersem daha kötü sonuçlar doğurmasından korkuyorum şahsen
En fazla su anki gibi giris yapamazsin eger sunucudaysa sorun, baska birsey olmaz. Resetleyip kullanici ve parolayi admin/admin olarak ayarlayip tekrar giris yapmayi deneyebilirsin.

En fazla su anki gibi giris yapamazsin eger sunucudaysa sorun, baska birsey olmaz. Resetleyip kullanici ve parolayi admin/admin olarak ayarlayip tekrar giris yapmayi deneyebilirsin.
Tamam teşekkür ederim reset atıp birdaha kursam olur mu sence son sorum bu

Geri