Modem ısınınca genellikle bağlantıda yavaşlık veya dalga durumları oluyor hatta yazın aşırı sıcak vardı birkere baya isinmisti 5 dakika kapalı tuttum modemi hız asiri stabillesti ve arttıArkadaşlar merhaba TP link archer vr 300 aldım geçenlerde fakat modem ısınıyor şimdiye kadar bir kopma yaşamadım ama bu ısınma sorunu cihaza sorun veya sıkıntı yaşatır mi
Modeme bir zararı olmaz değil mi o kadar 1400 TL gibi bir şey verdikModem ısınınca genellikle bağlantıda yavaşlık veya dalga durumları oluyor hatta yazın aşırı sıcak vardı birkere baya isinmisti 5 dakika kapalı tuttum modemi hız asiri stabillesti ve arttı
Zararı olacagini sanmamModeme bir zararı olmaz değil mi o kadar 1400 TL gibi bir şey verdik
Olmayın hocam başka konudaydım görmedim az önce baktım bizim modemin sıcaklığına cehennem sıcağı desem yeridir(60.6 derece) kopma falan yok sıkıntı etmeyin benceTeşekkürler hocam ısınınca biraz tedirgin oldum sadece
Devre elemanları çok daha yüksek sıcaklıklarda çalışması için yapılmıştır. Sadece hız kaybı olur köşelerinden yükseltirseniz bir nebze ısı düşüşü stabillik sağlanabilir.Modeme bir zararı olmaz değil mi o kadar 1400 TL gibi bir şey verdik
Sağolun hocamDevre elemanları çok daha yüksek sıcaklıklarda çalışması için yapılmıştır. Sadece hız kaybı olur köşelerinden yükseltirseniz bir nebze ısı düşüşü stabillik sağlanabilir.