LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 9,196
Kaliteli ve uygun fiyatlı bir ürün bulduktan sonra acaba daha iyisi var mıdır diye düşünmek çok mantıklıdır ama beraberinde kötü sonuçlar doğurabilir bence alın gitsin. Sonra aa şu varmış bu varmış diye üzülme şansınız var veya gereksiz yere buna kafa yormanıza gerek yok.Başka önerilere açığım direkt bu demeyeyim diye düşündüm
Ama bu o keentic miydi ya herkesin önerdiği bir de router yazıyor ama modem gibi görünüyor valla bilemedim benKaliteli ve uygun fiyatlı bir ürün bulduktan sonra acaba daha iyisi var mıdır diye düşünmek çok mantıklıdır ama beraberinde kötü sonuçlar doğurabilir bence alın gitsin. Sonra aa şu varmış bu varmış diye üzülme şansınız var veya gereksiz yere buna kafa yormanıza gerek yok.
Hocam bu tp linkler iyi değil fazla uzun ömürlü değil ki kuzenimgilde vardı 2yılda ısınmaya başladı çekmemeye başladı wifiTP-Link TD-W8961N 300Mbps ADSL2 + Modem/Router, 2x5DBi Anten Fiyatı
TP-Link TD-W8961N 300Mbps ADSL2 + Modem/Router, 2x5DBi Anten en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bunu kullanıyorum gayet memnunum.
Modem olarak ne önerebilirsiniz ben bu modemi gördüm sanırım keentic olarak kullanılan buydu genelde memnundu alanlar. Acaba bundan daha iyi f/p var mıdır?
Düzenleme: şimdi fark ettim bunda router yazıyor ama bu modem değil mi ya