SiyahAltın
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
BAŞKAN GÜZEL KALİTELİ MODEM DE 500 600 TL CİVARI300-400tl civarı bütçemiz var hangi modemi önerirsiniz
TP-Link Archer VR300 bu modemi gördüm kullanan var mıdır iyi midir başka öneriniz var mı?
caps kapaBAŞKAN GÜZEL KALİTELİ MODEM DE 500 600 TL CİVARI
400tlye buldukBAŞKAN GÜZEL KALİTELİ MODEM DE 500 600 TL CİVARI
dostum zaten modem veriyorlar e-sporcu değilsen veri veya sunucu gecikmem az olsun istiyorsan başka tabi ortalama üzerinde bi modem bende huawei hg255s var 2.4ghz de 300mbps 5ghz de 800 mbps veri aktarımı yapıyor 4 portlu gigabit ethernet router var falan filan önemli yerleri bunlar bence boşuma masraf etmemelisin400tlye bulduk
Şuan TT fiberdeyiz ama ayrılacağımız için modemi alıcaklar , modemimiz yok modem almamız lazım
BAŞKAN GÜZEL KALİTELİ MODEM DE 500 600 TL CİVARI
Lütfen Caps Lock kullanımına dikkat et.İNTERNET HIZINDAN SİKAYETCİ İSEN WİFİ KARTINI YENİLE DERİM
Dostum modem vermiyorlar kiralıyorlar ve verdikleri modem kötüymüş (millenicom) ya millenicom ya da Türknete geçmeyi düşünüyoruz , pingimin az olması benim için daha iyi olur (Valorant oynuyorum) Archer vr 300 nasıldır bakar mısın bi bide fast ethernet ile gigabite baktım birisi 1gbps imiş biri 100mbps bu fiyat civarı genel olarak fast ethernet içeriyor galibadostum zaten modem veriyorlar e-sporcu değilsen veri veya sunucu gecikmem az olsun istiyorsan başka tabi ortalama üzerinde bi modem bende huawei hg255s var 2.4ghz de 300mbps 5ghz de 800 mbps veri aktarımı yapıyor 4 portlu gigabit ethernet router var falan filan önemli yerleri bunlar bence boşuma masraf etmemelisin
farkettim diger mesajımda düzelttimLütfen Caps Lock kullanımına dikkat et.