MODEM ÖNERİSİ 300-400TL

Reaksiyon skoru
33
300-400tl civarı bütçemiz var hangi modemi önerirsiniz

TP-Link Archer VR300 bu modemi gördüm kullanan var mıdır iyi midir başka öneriniz var mı?​

İNTERNET HIZINDAN SİKAYETCİ İSEN WİFİ KARTINI YENİLE DERİM

400tlye bulduk
Şuan TT fiberdeyiz ama ayrılacağımız için modemi alıcaklar , modemimiz yok modem almamız lazım
dostum zaten modem veriyorlar e-sporcu değilsen veri veya sunucu gecikmem az olsun istiyorsan başka tabi ortalama üzerinde bi modem bende huawei hg255s var 2.4ghz de 300mbps 5ghz de 800 mbps veri aktarımı yapıyor 4 portlu gigabit ethernet router var falan filan önemli yerleri bunlar bence boşuma masraf etmemelisin

dostum zaten modem veriyorlar e-sporcu değilsen veri veya sunucu gecikmem az olsun istiyorsan başka tabi ortalama üzerinde bi modem bende huawei hg255s var 2.4ghz de 300mbps 5ghz de 800 mbps veri aktarımı yapıyor 4 portlu gigabit ethernet router var falan filan önemli yerleri bunlar bence boşuma masraf etmemelisin
Dostum modem vermiyorlar kiralıyorlar ve verdikleri modem kötüymüş (millenicom) ya millenicom ya da Türknete geçmeyi düşünüyoruz , pingimin az olması benim için daha iyi olur (Valorant oynuyorum) Archer vr 300 nasıldır bakar mısın bi bide fast ethernet ile gigabite baktım birisi 1gbps imiş biri 100mbps bu fiyat civarı genel olarak fast ethernet içeriyor galiba

İstediğiniz fiyat diliminde iyi bir seçim. Biraz daha bütçe varsa VR400 modelini öneririm. Yoksa VR300 iyidir.

Geri