Modem Resetleme

Reaksiyon skoru
1
Yakın bir tarihte sağanak yağışlı havada evimin yakınlarına yıldırım düşmesi sonucu modemim yanmıştı. Ben ZTE marka bir modem aldım. Fakat modemin kurulumunu yaptıktan sonra hızın düşük olduğunu gördüm. ADSL bir altyapının bulunduğu bir mahallede oturuyorum. 8 Mbps hızında iken 4 e düşmüş durumda ve sabit hızda. Türk Telekom’u aradığımda kabloların sağlam olduğunu ve farklı modeme geçmemi önerdiler. Ben modeme reset atsam eski haline gelir mi?

Reset atmak 30 sn bir iş buraya yazacağın zamanla 3-4 kere resetlemiş olabilirdin neyse... Resetlesen bile pek değişmez ama dene yinede

Reset atmak 30 sn bir iş buraya yazacağın zamanla 3-4 kere resetlemiş olabilirdin neyse... Resetlesen bile pek değişmez ama dene yinede
Yazmamın sebebi nasil reset atmam gerekir tarzı değil ne kadar saniye olduğunu biliyorum sorduğum şey yeni modem degistirmek yerine reset atsam düzelir miydi. Neyse teşekkürler

Şaka bi yana kürdanla yanındaki siyah tuşa 15 sn basılı tutarak resetleyebilirsin

Şaka bi yana kürdanla yanındaki siyah tuşa 15 sn basılı tutarak resetleyebilirsin
Sanırım beni anlamıyorsunuz. Reset atmayı bu kadar makaraya aldınız. Yazdığım konudaki başlığı altında yazdığımı okursanız çok sevineceğim. Modem nasıl resetlenir demiyorum resetlesem ise yarar mı diyorum nasıl resetlesem diye sormuyorum yanlış anlaşılıyor olmalıyım. Resetlersem firmware versiyon güncelledim ve bu da gideceğinden dolayı resetlesem değer mi, düzelir mi? Sorumu tekrar yazayım da anlaşılsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım beni anlamıyorsunuz. Reset atmayı bu kadar makaraya aldınız. Yazdığım konudaki başlığı altında yazdığımı okursanız çok sevineceğim. Modem nasıl resetlenir demiyorum resetlesem ise yarar mı diyorum nasıl resetlesem diye sormuyorum yanlış anlaşılıyor olmalıyım. Resetlersem firmware versiyon güncelledim ve bu da gideceğinden dolayı resetlesem değer mi, düzelir mi? Sorumu tekrar yazayım da anlaşılsın.
Yazdıklarınız tamam atarım, tuşuna basarak anladık ama sorduğum soru eğer düzelirse diye sordum Resetlersem düzelir mi çünkü geri dönüşü olmayan bir şey ondan dolayı tekrar güncelleme işlemi zorluyor güncel versiyon bul indir falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,285
Üyeler
184,134
Son üye
tttttteylülll
Geri