Neler Yeni

Modem resetten sonra net gitti

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
Arkadaşlar modemi resetledim ve internetim gitti hiçbir şekilde bağlanamıyorum şu an telefondan mobil veriden girdim modem bilgisayara kablo ile bağlı oradan 192.168.2.1 sitesine girecektim ama internet olmadigi icin giremedim ne yapmam gerek? vodafone kullanicisiyim

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Arkadaşlar modemi resetledim ve internetim gitti hiçbir şekilde bağlanamıyorum şu an telefondan mobil veriden girdim modem bilgisayara kablo ile bağlı oradan 192.168.2.1 sitesine girecektim ama internet olmadigi icin giremedim ne yapmam gerek? vodafone kullanicisiyim

Modem'i resetleyince interenet gitmesi normal. Arayüz ayarlarını yapmanız gerekiyor.

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
yardimci olabilir misin peki? arayüz dedigin 192 li site mi

Evet 192.168. diye devam eder.

Oradan modem arayüzüne girip. İnternet kullanıcı adı ve şifresini girip ayar yapmanız gerekiyor. Eğer yapaamaz iseniz. kullanmış olduğunuz sağlayacının müşteri hizmetlerini arayıp oradan destek alabilirsinizz.

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
Evet 192.168. diye devam eder.

Oradan modem arayüzüne girip. İnternet kullanıcı adı ve şifresini girip ayar yapmanız gerekiyor. Eğer yapaamaz iseniz. kullanmış olduğunuz sağlayacının müşteri hizmetlerini arayıp oradan destek alabilirsinizz.
işte oraya gireceğim fakat internet olmadığı icin giremiyorum

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
işte oraya gireceğim fakat internet olmadığı icin giremiyorum
Wifi üzerinden bağlan modeme veya kablodan 192.168.1.1 e gir internetin olmasına gerek yok bu adrese girmen için modeme internet olmasa bile wifi dan bağlanabiliyor olman lazım

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
PC'ye kablo ile bağlı demişsiniz. Arayüze girmek için internetin olmasına gerek yok PC üzerinden.
wifi connection incorrect gibi bir şey demisti bilgisayari kapattım sonra bekle bilgisayari acip tekrar deneyeyim

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
İnternet Kullanıcı adı ve şifresi silinmiş belliki internet kimin adınaysa kimin telefonunun adına yapıldıysa müşteri hizmetlerini arayıp oradan Kullanıcı Adı ve Şifreni alıp modem arayüzünden onları girmen gerekir.

Top Bottom