Neler Yeni

Modem tavsiyesine ihtiyacım var

Abbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Alp KyRa
Arkadaşlar merhaba iş yerine yeni internet bağlatacağım sıfırdan. Modemi kendim almak istedim.
Mediamarkt, Teknosa veya Vatan’dan alabileceğim modem tavsiyeniz var mıdır?
Birde VDSL mi ADSL mi almam gerekiyor hiç bilmiyorum. İnternet sağlayıcım Türk Telekom.
Birde ek olarak elektrik gittiğinde kullanıma devam edebileceğim şarjı model falan varsa çok iyi olur.

holyeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
gokhan
altyapınız ne önce onu öğrenin fiberse fiber modem lazım vdsl ise vdsl modem gerekir. iki yönlüde en iyi modem keenetic extra modemlerini tavsiye ederim.

Abbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Alp KyRa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
altyapınız ne önce onu öğrenin fiberse fiber modem lazım vdsl ise vdsl modem gerekir. iki yönlüde en iyi modem keenetic extra modemlerini tavsiye ederim.
Türknet’ten sorgulayınca VDSL gözüküyor. Hepsinde aynı mıdır?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
mehmet ali oğuz
Arkadaşlar merhaba iş yerine yeni internet bağlatacağım sıfırdan. Modemi kendim almak istedim.
Mediamarkt, Teknosa veya Vatan’dan alabileceğim modem tavsiyeniz var mıdır?
Birde VDSL mi ADSL mi almam gerekiyor hiç bilmiyorum. İnternet sağlayıcım Türk Telekom.
Birde ek olarak elektrik gittiğinde kullanıma devam edebileceğim şarjı model falan varsa çok iyi olur.
Arkadaşa katılıyorum her ne kadar garantisi kötü olduğu söylense de Keenetic Hopper DSL AX1800 Kullanıyorum vdsl olarak ileri dönük aldım memnun kaldım Fiber vs gelince de iş görür diyorlar. Servis ile ilgili 1 2 yorum görmüştüm garanti dışı bırakılıyormuş ürünler kullanıcı hatası diyerek. Önceki ttnet modem de yaşadığım anlık net kopmaları ve özellikle wifi ağ yetersizliği çığır atladı diyebilirim .

• Beğen
Reaksiyonlar: Abbo

Abbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Alp KyRa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşa katılıyorum her ne kadar garantisi kötü olduğu söylense de Keenetic Extra DSL AC1200 Kullanıyorum vdsl olarak ileri dönük aldım memnun kaldım Fiber vs gelince de iş görür diyorlar. Servis ile ilgili 1 2 yorum görmüştüm garanti dışı bırakılıyormuş ürünler kullanıcı hatası diyerek.
modemler pek bozulacak ürünler değil ya hadi hayırlısı artık :) şarjlı bir modeli varsa onu alacağım

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
mehmet ali oğuz
modemler pek bozulacak ürünler değil ya hadi hayırlısı artık :) şarjlı bir modeli varsa onu alacağım
Ya aynı modemin wifi 5 ini önermişim kb :) düzenledim hopper modeliymiş wifi 6 destekli.

Top Bottom