Kormts
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 743
- İsim
- Yunus
Arkadaşlar merhaba, evimizde bir internet problemi çekiyorum ve biraz araştırmalarım sonucu mesh sistem diye bir şey olduğunu öğrendim fakat bilgim çok olmadığı için nasıl bir sistem kurmam gerektiğini sizlere sormak istiyorum.
Evimin krokisi şöyle;
Şimdi amacım şu, 1. kattaki modem kısmında modem bağlantım var. (her odada modem bağlantısı yapabilirim öneriniz göre hat var.),
1. Kattaki modeme ek 2. kattaki PC'ye bir giriş sağlamak istiyorum,
1. Katta bir adette sinyal arttırıcı koymak istiyorum çünkü ağ zayıf oluyor arka odalarda.
Not: 2 katın elektrik hattı farklı.
Bu isteklerime göre ben nasıl bir sistem kurmalıyım, hangi aletleri almam gerekiyor bunları öğrenmek istiyorum sizlerden.
Ek olarak 100 mbps VDSL2(Fiber ve vdsl ikili modem oluyorsa oda olur) modem önerisi istiyorum.
Total bütçe 1000₺ civarı
Evimin krokisi şöyle;
Şimdi amacım şu, 1. kattaki modem kısmında modem bağlantım var. (her odada modem bağlantısı yapabilirim öneriniz göre hat var.),
1. Kattaki modeme ek 2. kattaki PC'ye bir giriş sağlamak istiyorum,
1. Katta bir adette sinyal arttırıcı koymak istiyorum çünkü ağ zayıf oluyor arka odalarda.
Not: 2 katın elektrik hattı farklı.
Bu isteklerime göre ben nasıl bir sistem kurmalıyım, hangi aletleri almam gerekiyor bunları öğrenmek istiyorum sizlerden.
Ek olarak 100 mbps VDSL2(Fiber ve vdsl ikili modem oluyorsa oda olur) modem önerisi istiyorum.
Total bütçe 1000₺ civarı
Son düzenleme: