Neler Yeni

Modem yüzünden internet gelmiyor olabilir mi ?

Zozzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Efemert Pekgöz
Arkadaşlar 5 gündür internet kullanamıyorum. Türknete bunu bildirdik fakat splitterden kabloyu çekip geri takıyoruz ve 3 4 dakikalığına internet geliyor sonrasında internet ve dsl ışığı gidiyor. Bu modemimizde bir arıza olmuş olabilir mi yoksa başka bir şey yüzünden mi ?

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Arkadaşlar 5 gündür internet kullanamıyorum. Türknete bunu bildirdik fakat splitterden kabloyu çekip geri takıyoruz ve 3 4 dakikalığına internet geliyor sonrasında internet ve dsl ışığı gidiyor. Bu modemimizde bir arıza olmuş olabilir mi yoksa başka bir şey yüzünden mi ?
İç tesisatta sorun yoksa, onlar bakacak. Ufak bir temassızlık veya ek varsa, sorun yaşarsınız. Modemi ayarlayabilirseniz, fabrika ayarlarına geri alırsınız.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Onur Can
Kabloyu splittera takmadan direk modeme bağlayıp deneyebilirsin. Modem arayüzünden bağlantı değerlerinin ekran görüntüsünü atabilir misin?

Top Bottom