Neler Yeni

Modeme iphone bağlanınca kendine reset atması

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ElxanEsgerli
Merhabalar arkadaşlar. Azerbaycanda yaşıyorum burda FTTH tipli fiber altyapı kullanıyorum. Modem huawei Hg8546M modeli. Cihaz normalde stabil çalışırken eve iphone lu misafir geldiğinden 5 dakika aralıklarla kendini resetliyor. Buna ne neden olur bir bilginiz var mı? Teknik servisi aradığımda cihaz saat gece 12 den 2 ye gibi 15 kez reset atmış kendisine dediler. Adaptörde sorun ola bilir dediler ama pek sanmıyorum. Modem ısıtıcının yanında kurulu ondan ola bilir gakat pek ısınmıyoda cihaz. İphone ne alaka çözemedim ama

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
muhtemelen ip dağıtamıyor. modem ayarlarına gir wlan kısmına bak düzeltilecek ayar varsa düzelt yada fotoğraf at ben bakayım hangi bilgiler var.
güncelleme yapabilirsin modeme, güncelleme dosyası bulup güncelleme yap huawei kendi sitesine baktım dosyayı yayınlamamışlar bazı youtube kanalları güncelleme yapıyor ama dosyayı onlarda paylaşmamaış. huawei sitesine mail atılarak alınıyormuş dosya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ElxanEsgerli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
muhtemelen ip dağıtamıyor. modem ayarlarına gir wlan kısmına bak düzeltilecek ayar varsa düzelt yada fotoğraf at ben bakayım hangi bilgiler var.
güncelleme yapabilirsin modeme, güncelleme dosyası bulup güncelleme yap huawei kendi sitesine baktım dosyayı yayınlamamışlar bazı youtube kanalları güncelleme yapıyor ama dosyayı onlarda paylaşmamaış. huawei sitesine mail atılarak alınıyormuş dosya.
Güncellersem modem sıfırlana bilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İphonelarda zayıf güvenlik uyarısı veriyor bir de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,053
Üyeler
168,232
Son üye
fnecata
Top Bottom