Neler Yeni

Modemi bağlıyorum ama internet gelmiyor

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Modemin modeli airties 5341
Şuan kullandığım modem de tenda d301
Tenda sıkıntılı mı değil mi emin değilim onun için airties i denemek istedim ama antenden gelen kabloyu airties e bağladığımda ne kablolu internet ne kablosuz internet çalışmıyor
Tendaya bağladığımda ise çalışıyor
Not: internetim müstakil ev interneti
Tenda
20210529_143913.jpg

Airties
20210529_143856.jpg
20210529_143901.jpg

Kurulum falan mı gerekiyor acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

@TALHA MURAT

Osmanbayirr

80+ Bronze
Airtes modeline güç dahi gelmiyor fotoğraftan anladıgım kadarıyla ayrıca modem router destekliyor mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Bünyamin TEKBEY
internetiniz VDSL mi adsl mi acaba bir modem hem VDSL hem adsl destekliyodut diğeri VDSL desteklemiyorsa internet gelmez

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Airtes modeline güç dahi gelmiyor fotoğraftan aldığım ayrıca modem router destekliyor mu ?
Hayır fotoğrafta takılı değil modeme bakarsınız diye ekledim fotoğrafı router desteklediğini bilmiyorum ondan dolayı konu açtım destekliyorsa nasıl kurulum yap
Mesaj otomatik birleştirildi:

internetiniz VDSL mi adsl mi acaba bir modem hem VDSL hem adsl destekliyodut diğeri VDSL desteklemiyorsa internet

müsatakil internet anten yani

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Gösterdiğiniz 2 cihazda oldukça eski. Özellikle airties tarihi eser yahu. Lüzumsuz tavsiyem için özür dileyerekten bütçeniz varsa yeni nesil bir modem almanızı tavsiye ediyorum. Uğraşınıza değmez.

TALHA MURAT

80+ Silver
Gösterdiğiniz 2 cihazda oldukça eski. Özellikle airties tarihi eser yahu. Lüzumsuz tavsiyem için özür dileyerekten bütçeniz varsa yeni nesil bir modem almanızı tavsiye ediyorum. Uğraşınıza değmez.
Alakası yok kardeşim boş boş öneri yapma bir yandan haklısın bir ynadan haksızsın adam zaten eski olduğunu az çok bilir uğraşmaya değmez lafın yanlış büyü ihtimal internet hizmeti parolası ve ismini istiyor.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Alakası yok kardeşim boş boş öneri yapma bir yandan haklısın bir ynadan haksızsın adam zaten eski olduğunu az çok bilir uğraşmaya değmez lafın yanlış büyü ihtimal internet hizmeti parolası ve ismini istiyor.
Hayırdır? Ben zaten özür dileyerek kibarca bir öneride bulundum. Neyin tatavasını yapıyorsun?

TALHA MURAT

80+ Silver
Hayırdır? Ben zaten özür dileyerek kibarca bir öneride bulundum. Neyin tatavasını yapıyorsun?
Özür diliyerek her şey yapılmaz bende bilirim özür diliyerek her bir haltı yazmasını .

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Özür diliyerek her şey yapılmaz bende bilirim özür diliyerek her bir haltı yazmasını .
Ya forum burası istediğimi yazarım toksik toksik konuşma tadımı kaçırma benim. Arkadaş cevabımı beğenmezse başka bir şekilde yardımcı olmaya çalışır veya susarım.

TALHA MURAT

80+ Silver
Ya forum burası istediğimi yazarım toksik toksik konuşma tadımı kaçırma benim. Arkadaş cevabımı beğenmezse başka bir şekilde yardımcı olmaya çalışır veya susarım.
Kardeşim sus ozaman daha neyi konuşuyorsun bende sana söyledim doğruları .

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan

TALHA MURAT

80+ Silver
Abicim sen kimsin ki? Susup susmayacağıma sen mi karar veriyorsun? Neyin raconunda neyin tribindesin?
Kardeşim bak senin yazdığını bir insan düşününce boş buluyor gereksiz buluyor bende sana fikrimi ilettim ayrıca her özür yazılınca iş bitmiyor bir insan bi laptopta sorun yaşayınca "çok özür diliyorum ama uğraşılmaz sat bunu yenisini al uğraşma" mı diyeceğim saçma(!).

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Airties modeme internet girişini sağlayıp tenda modemi/routerı da airties'e bağlayıp airties'i köprü modunda çalıştırırsanız ve DHCP benzeri ayarları Tenda üzerinden yaparsanız interneti kullanabilirsiniz.
Abicim sen kimsin ki? Susup susmayacağıma sen mi karar veriyorsun? Neyin raconunda neyin tribindesin?
Kendisi forumun en bilmiş insanı olduğu için öyle hal/hareketleri var, siz raporlayın geçin. Ben raporluyorum hiç sıkıntı olmuyor istediği kadar sövsün laf etsin bana xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,700
Üyeler
167,697
Son üye
clausx33
Top Bottom