Şahsen ben de aynı dertten muzdaribim. Sanırsam bunun tek çözümü salondan kablo ile kendi odanıza getirmeniz. Ancak bunun görüntüsü nasıl olur bilemiyorum.Modemim salonda ama ben kendi odama taşımak istiyorum fakat benim odamda internet prizi yok en kolay ve sağlam şekilde nasıl yapabilirim ?
hocam görüntü önemli değil de kabloya ek yapınca internette bir hız kaybı yaşar mıyım sence ?Şahsen ben de aynı dertten muzdaribim. Sanırsam bunun tek çözümü salondan kablo ile kendi odanıza getirmeniz. Ancak bunun görüntüsü nasıl olur bilemiyorum.
Bununla ilgili PC hocasının bir videosu vardı. Uzun kablo ile bulundukları işhanında bulundukları yerden en alt kata ( bu arada kat sayısı aşırı derece de fazlaydı) performans kaybı olmuyordu.hocam görüntü önemli değil de kabloya ek yapınca internette bir hız kaybı yaşar mıyım sence ?
hocam rica etsem video linkini veya başlığını söyleyebilir misin ?Bununla ilgili PC hocasının bir videosu vardı. Uzun kablo ile bulundukları işhanında bulundukları yerden en alt kata ( bu arada kat sayısı aşırı derece de fazlaydı) performans kaybı olmuyordu.
Tabii ki buyrun.hocam rica etsem video linkini veya başlığını söyleyebilir misin ?