Modemi resetledim help

ijustfaruk

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,971
Beyler ilk kez modemin reset tuşundan reset attım eskiden arayüzden yapardım kolayca hallolurdu şimdi ne yapmam lazım genişbant kısmındaki ayarlar hakkında bi bilgim yok ADSL ve VDSL olmak 2 seçenek var nasıl ayarlar yapmam lazım nereye ne yazmam lazım modem zyxel İnternet millenicom yardımlarınızı bekliyorum

Edit:ben herşeyi doğru yapmama rağmen sistemdeki bir sorun yüzünden bağlantım ypkmuş tekrar reset atınca düzeldi

Son düzenleme:
millenicom müşteri hizmetlerini ara onlar yardımcı olur sana ayarları yaptıktan sonrada Ss al sonra işine yarar.

Ben dsmart net kullanıyorum modem arayüzün şifre ıd girilen yer var oraya şifre ve ıd giriyorum sadece modemi resetleyince seninde öyle bi şifre ıd olabilir milenicom sana verdiği atıyorum [email protected] 123456 şifresi gibi mesela bende böyle.

Beyler ilk kez modemin reset tuşundan reset attım eskiden arayüzden yapardım kolayca hallolurdu şimdi ne yapmam lazım genişbant kısmındaki ayarlar hakkında bi bilgim yok ADSL ve VDSL olmak 2 seçenek var nasıl ayarlar yapmam lazım nereye ne yazmam lazım modem zyxel İnternet millenicom yardımlarınızı bekliyorum
Vdsl2 seç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,736
Üyeler
190,799
Son üye
alper1925
Geri