Neler Yeni

Modemim bozuk onun yerine başka modem nasıl takarım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Orkun
Türktelekomun verdiği baya eski bir modem var evimde modem odama uzakta ama eskiden internetim modemin yanında nasılsa odamda da öyleydi şuan interneti verimli kullanamıyorum.Elimde türktelekomun daha yeni model modemi var onu kullanmak istiyorum direk kabloları bağlasam çalışırmı yoksa ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim :)

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
@alpolojix abi sen internet konusunda bilgiliydin galiba.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Türktelekomun verdiği baya eski bir modem var evimde modem odama uzakta ama eskiden internetim modemin yanında nasılsa odamda da öyleydi şuan interneti verimli kullanamıyorum.Elimde türktelekomun daha yeni model modemi var onu kullanmak istiyorum direk kabloları bağlasam çalışırmı yoksa ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim :)
Modemi takacaksın ardından modemin arayüzüne girip ayarlarını yapıp kullanmaya başlayacaksın. Modem marka modelini yaz nete kurulum diye bak kabloları yerine düzgün tak dediğimi yap çalışır.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
TT müşteri hizmetlerini arayıp kullanıcı adı şifrenizi öğrenmelisiniz. Sonrası için modem kurulumu nasıl yapılır videoları izleyin gerisi yokuş aşağı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Orkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modemi takacaksın ardından modemin arayüzüne girip ayarlarını yapıp kullanmaya başlayacaksın. Modem marka modelini yaz nete kurulum diye bak kabloları yerine düzgün tak dediğimi yap çalışır.
Eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

TT müşteri hizmetlerini arayıp kullanıcı adı şifrenizi öğrenmelisiniz. Sonrası için modem kurulumu nasıl yapılır videoları izleyin gerisi yokuş aşağı.
Teşekkür ederim

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
ilk önce türk telekomu arayıp kullanıcı adı ve şifre alacaksın sonrasında yeni modelin kablolamalarını yapacaksın sonrasında bilgisayardan 192.168.1.1 e gireceksin ordan da modemin kurulumunu tamamlayacaksın

Top Bottom