donanimci98
80+ Bronze
Evine birden fazla modem koyabilirsin. Böylece evin içinde wifi kapsaması daha da artar.
Odamda modem için giriş yok onu nasıl yapacağımEvine birden fazla modem koyabilirsin. Böylece evin içinde wifi kapsaması daha da artar.
Üst kata kablo gerekmeyecek zaten iki modem birbirine kablosuz bağlanacak. İstersen üst kattaki modemden kablo çekersin.Odamda modem için giriş yok onu nasıl yapacağım
Peki bir modem önerir misiniz? Ayrıca USB aynı kalabilir mi? Yoksa o yine olmaz mı? Gerçi o zaman ethernet çekebilirimÜst kata kablo gerekmeyecek zaten iki modem birbirine kablosuz bağlanacak. İstersen üst kattaki modemden kablo çekersin.
Türk Telekom kullanıyorum, bütçe olarak maksimum 500 olsunİnternet hattın ne? Bütçe ne?
500 e zor o iş biraz.Altyapını sormuştum.Türk Telekom kullanıyorum, bütçe olarak maksimum 500 olsun
Fiber internet alt yapı derken Türk Telekom Fiber İnternet kullanıyorum. Sizce uygun kaça olur500 e zor o iş biraz.Altyapını sormuştum.
Anladım teşekkürlerEn fiyat/performans çözüm 10 metrelik flat kablo almak gibi duruyor. Alt kattan üst kata priz kanallarından çıkarabilirsin gibi duruyor, en kötü tesisatçı çağırırsın halleder.
Merhaba şuan aynı sorun bende var yardımcı olurmusunOnline oyunda iş yapacak usb de yok. Bir dağıtıcıdan uzaklaştıkça kaybın artar.Araya duvar falan da giriyor. Wifi ile oyun tat vermez.
Duvarlar içinden kablolar geçer her odada vardır. Odandaki prizleri çeker misin bi?
Merhaba şuan aynı sorun bende var yardımcı olurmusun
modemden lan kablosu çek duvardan geçir pc ne tak işte.Merhaba şuan aynı sorun bende var yardımcı olurmusun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Nası yani bir lan kablosunu modemle o ethernet girişine sonra kendi odamdaki girişdede başka lan kablosunu mu takıyım biri girişe biri pc ye doğru anlamışmıyım kralmodemden lan kablosu çek duvardan geçir pc ne tak işte.