Neler Yeni

Modemimde Wi-Fi sürekli kopuyor

Muazed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Muaz IŞIK
Bütçe
1000
Selam dostlar,
7 senedir Türk Telekom'un (tabi o zamanlar TTNET idi) verdiği modemi kullanıyorum. Kablolu olarak hâlâ da cayır cayır çalışıyor. Fakat son 2-3 aydır birkaç günde bir Wi-Fi'si kendi kendine kesiliyor. Telefonlarımızda önce Wi-Fi simgesinde ünlem oluşuyor sonra bağlantı kesiliyor. Modemi kapatıp tekrar açınca düzeliyor. Önceden bunu ara sıra yapardı fakat son 2 haftadır neredeyse 2 günde bir bu sorunla uğraşıyorum. Wi-Fi kanalı olarak 1, 6, 9, 11 kanallarını denedim. Hız olarak en iyisini 11'de aldım. Fakat diğer kanalları da belli bir süre kullandım hepsinde de bu kopma sorunu oluyordu. Modemi kapatıp açmaktan bıkkınlık geldi. Bunun bir çözümü var mıdır? Eğer tek çözüm yeni modem almaksa 1k'yı çok geçmeyecek bir modem önerebilir misiniz? Alt yapım max 35/10 destekliyor. O yüzden en f/p modem hangisiyle o benim için daha iyi.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Muazed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Muaz IŞIK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mercusys mr60x ya da mr70x alarak sorunu çözebilirsiniz.
bunların yerine üzerine biraz daha ekleyip modem almak daha mantıklı olmaz mı? Sonuçta 7 senelik modem. Ömrünü yakında tamamlar gibi geliyor.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,310
İsim
Semih Boran
bunların yerine üzerine biraz daha ekleyip modem almak daha mantıklı olmaz mı? Sonuçta 7 senelik modem. Ömrünü yakında tamamlar gibi geliyor.
Hayır, pek mantıklı değil. Sizin sorununuz wifi ve birkaç yıla vs. g-pon yani fiber gelebilir. O zaman zaten o modeme ve routera ihtiyacınız kalmaz.

Muazed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Muaz IŞIK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, pek mantıklı değil. Sizin sorununuz wifi ve birkaç yıla vs. g-pon yani fiber gelebilir. O zaman zaten o modeme ve routera ihtiyacınız kalmaz.
Bulunduğum bölgeye fiber gelmesinin en az 10 yılı var diye düşünüyorum. 35'lik hızı bile zar zor alıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,098
Üyeler
159,883
Son üye
Cokomit
Top Bottom