Merhabalar, öncelikle Türknet kullanıyorum. Normalde 80Mbps download, 8mbps upload hıza sahip bir hizmet kullanıyordum. 1 haftadır upload hızım çok düşmeye başladı, pingim de çok fazla artmaya başladı ve internetimde sürekli kopmalar oluşmaya başladı. Türknet ile iletişime geçtiğimde hattımda herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Zaten modemime gelen veri bunu kanıtlıyor diye düşünüyorum:
Sorunun modemde mi yoksa ev içindeki modeme bağlanan vdsl kablosunda mı olduğunu çözebilmiş değilim. Evde farklı bi vdsl modemim olmadığı için farklı bir modemle test edemiyorum. Sizce sorunun modemde olma olasılığı nedir?
Hem kablosuz hem de kablolu olarak hız testi yaptım ve pingim yüksek, upload hızım hep düşük çıktı. Ertesi gün yeni bir modem satın alıp deneyeceğim fakat yine de sormak istedim.
Hız testi yaptığım zaman aldığım değerler bu şekilde.
Sorunun modemde mi yoksa ev içindeki modeme bağlanan vdsl kablosunda mı olduğunu çözebilmiş değilim. Evde farklı bi vdsl modemim olmadığı için farklı bir modemle test edemiyorum. Sizce sorunun modemde olma olasılığı nedir?
Hem kablosuz hem de kablolu olarak hız testi yaptım ve pingim yüksek, upload hızım hep düşük çıktı. Ertesi gün yeni bir modem satın alıp deneyeceğim fakat yine de sormak istedim.
Hız testi yaptığım zaman aldığım değerler bu şekilde.