Neler Yeni

Yardım Modemimi değiştiriyorum. yardıma ihtiyacım var

Trumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
Merhaba arkadaşlar. Modemin çekimini pek beğenmediğimden dolayı değişiklik yapmak istedim. Fakat görselde de göreceğiniz üzere eski modemin hat bağlantısı yuvarlakken, yeni modemde anahtar bağlantı yapmışlar. Nasıl kabloyu çevirebilirim. Bi el atabilirseniz sevinirim

Ekler

• IMG_0345.jpeg
    IMG_0345.jpeg
    589.9 KB · Hit: 43
  • IMG_0346.jpeg
    IMG_0346.jpeg
    973.3 KB · Hit: 32

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Standart olan anahtar bağlantılı dediğiniz durumdur. Önceki modemde hat bağlantı girişi nasıl ? Çıkarıp foto gönderir misiniz ?

Trumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle bi bağlantı hocam. Sanırsam ilk çağdan kalma gibi bir şey

Ekler

• IMG_0347.jpeg
    IMG_0347.jpeg
    574.3 KB · Hit: 22

brsokcu

80+ Bronze
LNB girişli modem ilk defa görüyorum acaba internetiniz türksat mıdır ?

Trumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

LNB girişli modem ilk defa görüyorum acaba internetiniz türksat mıdır ?
Doğrudur. Türksat Kablonet kullanıyorum

brsokcu

80+ Bronze
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar

Doğrudur. Türksat Kablonet kullanıyorum
Türksatta diğer modemi kullanamıyorsun diye biliyorum. Ama iki cihazı birbirine bağlayıp yeni aldığın modemi router olarak kullanabilirsin. Yada onu iade edip daha uygun fiyata router alabilirsin.

iki cihaz beraber çalışmakta. Diğer modemin wifisini kapatıp ethernet bağladığın yeni cihazı router moduna ayarlayıp onun wifisine bağlanabilirsin. Ama sorunun wifi ise güzel bir menzil genişletici yada bir router işini görür

Trumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
Türksatta diğer modemi kullanamıyorsun diye biliyorum. Ama iki cihazı birbirine bağlayıp yeni aldığın modemi router olarak kullanabilirsin. Yada onu iade edip daha uygun fiyata router alabilirsin.

iki cihaz beraber çalışmakta. Diğer modemin wifisini kapatıp ethernet bağladığın yeni cihazı router moduna ayarlayıp onun wifisine bağlanabilirsin. Ama sorunun wifi ise güzel bir menzil genişletici yada bir router işini görür
Masaüstü Ethernet bağlantısıyla güzel bağlantı oluyor da, Wi-Fi rezil açıkçası eski modemde. Şimdi bunu Router olarak kullansam çözülür gibi sanki. Cihaz puanlarla bedavaya geldi gibi oldu, değiştirmesem de olur da, Wi-Fi sorunu çözülsün yeter benim için

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Merhaba arkadaşlar. Modemin çekimini pek beğenmediğimden dolayı değişiklik yapmak istedim. Fakat görselde de göreceğiniz üzere eski modemin hat bağlantısı yuvarlakken, yeni modemde anahtar bağlantı yapmışlar. Nasıl kabloyu çevirebilirim. Bi el atabilirseniz sevinirim
Kablonet docsis altyapı.

Kablonet modem arayüzünden köprü moduna alıp, Keenetic mavi portunai Kablonet sarı lan1 portundan takın.
Başka türlü kullanamazsınız.

Trumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
Kablonet docsis altyapı.

Kablonet modem arayüzünden köprü moduna alıp, Keenetic mavi portunai Kablonet sarı lan1 portundan takın.
Başka türlü kullanamazsınız.
Çok uğraştırır mı peki hocam. Kablonet arayüz şifresini bulamıyorum. Sanırsam reset tuşuna 10 15 saniye basınca fabrika ayarına geri dönüyor. Onu hallettim diyelim. Kabloları bağladıktan sonra yapmam gerekenler nedir

Top Bottom