Neler Yeni

Yardım Modemimi Odama nasıl Taşıyabilirim ?

pendragon

80+ Bronze
Türk telekom Modem kullanıyordum fakat internet hızımı desteklemediğinden tenda v12 aldım ama modem odamın yaklaşık 4 metre uzağında giriş kapısının karşısında ve 5 ghz performansını alamıyorum modemi odama taşımak istiyorum telefon kablosu kullanmıyoruz sadece dsl kablosu var odama nasıl taşıyabilirim bilgili arkadaşlar detaylı anlatırsa sevinirim çünkü hiç bi bilgim yok

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Türk telekom Modem kullanıyordum fakat internet hızımı desteklemediğinden tenda v12 aldım ama modem odamın yaklaşık 4 metre uzağında giriş kapısının karşısında ve 5 ghz performansını alamıyorum modemi odama taşımak istiyorum telefon kablosu kullanmıyoruz sadece dsl kablosu var odama nasıl taşıyabilirim bilgili arkadaşlar detaylı anlatırsa sevinirim çünkü hiç bi bilgim yok
Xiaomi aleti işinize yarar mı? Şu WiFi uzatıcıları

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
Kablo çek en kötü elektrikçi desteği almalısın.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
İki ucu dişi ufak aparatla ek yapabilirsin kabloya. İnternetten bak o aparata 10-20 tl bişi

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
hocam elektrikçiyle felan ugrasmak istemiyorum kablolu yöntemler var sanırım bilen birisi anlatabilrse yaparım
Mesaj otomatik birleştirildi:

alınca nasıl yapıcam hocam
Şuan modemine takılı rj45i düşün o aparatı bi girişe takıyorsun, ihtiyacın kadar aldığın yeni kablonun da bi ucunu ona takıyosun diğer ucunu modeme

Şuan modemine takılı rj45i düşün o aparatı bi girişe takıyorsun, ihtiyacın kadar aldığın yeni kablonun da bi ucunu ona takıyosun diğer ucunu modeme

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hocam peki bu ne olacak ? attıgınız linkteki aparatı alınca eve gelen interneti ona bağlayıp , ihtiyacım kadar olan kabloyu alıp bunun dsl girisinemi takmam gerekiyor

Ekler

• 1680648423233.png
    1680648423233.png
    208 KB · Hit: 48

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
hocam peki bu ne olacak ? attıgınız linkteki aparatı alınca eve gelen interneti ona bağlayıp , ihtiyacım kadar olan kabloyu alıp bunun dsl girisinemi takmam gerekiyor
Evet

Bi nevi uzatma görevi görüyor

Bu telefon hattı varsa orda kullanılıyor

pendragon

80+ Bronze
Evet

Bi nevi uzatma görevi görüyor

Bu telefon hattı varsa orda kullanılıyor
anladım hocam kablo önerir misiniz? peki ? pek bi bilgi yok ama cat 6 vs diyorlar internette baktıgımda adsl yazıyor fakat benim alt yapım vdsl nasıl oluyor anlayamadım

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Top Bottom