Modemimi Odama Taşımak İstiyorum

rcpaa16

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar modem şu an kardeşimin odasında interneti bilgisayarımda Wi-Fi ile kullanıyorum Ethernetle bağlanmak istediğim için modemi odama almak istiyorum. Telefon kablosu giriş yeri var DSL ancak oraya şu an da modemimi bağladığımda internet alamıyorum. İlk evimize internet bağlanırken Türk Telekom Çalışanı Prizi açıp ufak bir işlem yapmıştı iç tesisatla şu an tam hatırlamıyorum nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz

genellikle televizyon konulan yerlerde olan bir yer var oraya bağlayarak interner alırısın ordan da o kablo modeme bağlanır ondan odana götürürken o bağlı kalıcak odana götürdüğünde kutusu varsa kutunun içinden sanırsam sarı kablo olması lazım onu modeme ve pc ye bağla ordan interneet alabilirsin geldiğinde yapılan işlem ilk açılış yani sisteme kaydettrime olabilir ancak duvar delme mevzusu varsa bilemem dediğim gibi yaparsan bir sorun olmıyacağını düşünüyroum

genellikle televizyon konulan yerlerde olan bir yer var oraya bağlayarak interner alırısın ordan da o kablo modeme bağlanır ondan odana götürürken o bağlı kalıcak odana götürdüğünde kutusu varsa kutunun içinden sanırsam sarı kablo olması lazım onu modeme ve pc ye bağla ordan interneet alabilirsin geldiğinde yapılan işlem ilk açılış yani sisteme kaydettrime olabilir ancak duvar delme mevzusu varsa bilemem dediğim gibi yaparsan bir sorun olmıyacağını düşünüyroum
Benim odamda zaten bu giriş yeri var fotoğrafını atayım hemen bir saniye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ancak ben buradan interneti kullanamıyorum

Ekler

• EEDB2BC7-4934-4754-914A-14B82071A9F5.jpeg
    EEDB2BC7-4934-4754-914A-14B82071A9F5.jpeg
    1.3 MB · Hit: 80
yer orası ancak kullanamıyorsan iptal olmuş olabilir üzgünüm daha fazka bir bilgim yok

Geri