Neler Yeni

Yardım Modemimin Arayüzüne Giriş Sağlayamıyorum

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Modem'e reset atmama rağmen ve açıp kapatmama rağmen, modemimin arayüzüne giremiyorum, ayrıca modemime her reset attığımda, SSID ismi değişiyor, modem arayüzünd
e girdiğimde kullanıcı adına 'admin' şifre kısmına ise 'turknet' yazıyorum ve evet daha önce modem şifresini değiştirdim fakat hatırlamıyorum
İnternet Sağlayıcım : TürkNet

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Modem'e reset atmama rağmen ve açıp kapatmama rağmen, modemimin arayüzüne giremiyorum, ayrıca modemime her reset attığımda, SSID ismi değişiyor, modem arayüzünd
e girdiğimde kullanıcı adına 'admin' şifre kısmına ise 'turknet' yazıyorum ve evet daha önce modem şifresini değiştirdim fakat hatırlamıyorum
Modemi resetlediğinizde arayüz şifrenizle birlikte resetlenmesi gerekir.

Şifreniz turknet - admin veya boş bırakarak deneyebilirsiniz. Hiç biriyle giriş sağlayamıyorsanız modeminizin altında arayüz kullanıcı adı ve şifresi yazması gerek.

En son hiç birisi olmuyorsa şifre olarak: turktelekom - ttnet deneyebilirsiniz.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
sen şifrenin turknet olduğuna eminmisin çünkü türknet de telekomun modemlerini yolluyor yani modemi resetlediyse isim : admin şifre : admin olmalı bi onu dene yani admin admin olarak çünkü türktelekomda öyle geliyor

Komando41.

80+ Silver
türkneti ara arayüze giriş yapman için şifre ve kullanıcı adı verecek

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sen şifrenin turknet olduğuna eminmisin çünkü türknet de telekomun modemlerini yolluyor yani modemi resetlediyse isim : admin şifre : admin olmalı bi onu dene yani admin admin olarak çünkü türktelekomda öyle geliyor
Modem TT'ye ait bu arada

Komando41.

80+ Silver
Modemi resetlediğinizde arayüz şifrenizle birlikte resetlenmesi gerekir.

Şifreniz turknet - admin veya boş bırakarak deneyebilirsiniz. Hiç biriyle giriş sağlayamıyorsanız modeminizin altında arayüz kullanıcı adı ve şifresi yazması gerek.
eğer farklı bir sağlayıcın modfemini kullandıysan şifre isim değişebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modem TT'ye ait bu arada
ozaman isim yada şifre değişiyor

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer farklı bir sağlayıcın modfemini kullandıysan şifre isim değişebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

ozaman isim yada şifre değişiyor
Arayüze giriş yaptım, SSID neden her reset attığımda değişiyor? (ssıd = wifi ismi)

Komando41.

80+ Silver
Önceki modemlerimde ve Superonline'da olmuyordu bunun bir ayarı vardır bence @alpolojix / Leroxy
bende superonline modem var onu kullanıyorum sıfırladığınız zaman her şey değişiyor modem arayüz ismi falan değişmez ama bağlanırken gördüğün isim değişir

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Arayüze giriş yaptım, SSID neden her reset attığımda değişiyor? (ssıd = wifi ismi)
resetlediğinde her şey sıfırlanır o yüzden arayüze girip tekrar ismi değiştirmen gerekir (reset modemi nasıl aldıysan o hale geri gönderir)

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Modem TT nin se bu sefer modeme giriş bilgileri de tt ye göredir örneğin turktelekom admin gibi vs. onları da dene.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
resetlediğinde her şey sıfırlanır o yüzden arayüze girip tekrar ismi değiştirmen gerekir (reset modemi nasıl aldıysan o hale geri gönderir)
Bunun sanki bir ayarı vardı, hergün modeme reset attığımda birdaha isim değiştirmek istemiyorum.

Top Bottom