aeyldrmm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 444
Modeme neden sürekli reset atıyorsunuzBunun sanki bir ayarı vardı, hergün modeme reset attığımda birdaha isim değiştirmek istemiyorum.
Modeme neden sürekli reset atıyorsunuzBunun sanki bir ayarı vardı, hergün modeme reset attığımda birdaha isim değiştirmek istemiyorum.
zaten modemler sadece şifre unutulması durumunda resetlenir o yüzden şifreyi bir yere yazınki unutmayın ve reset atmakla birdaha uğraşmayınBunun sanki bir ayarı vardı, hergün modeme reset attığımda birdaha isim değiştirmek istemiyorum.
Yok sorun olduğu için modeme reset atmıştım, hazırda şifremi de değiştirdimmodeme zaten hiç reset atılmaz (isim şifre unutulmadığı sürece) o yüzden bişey olacağını sanmıyorum şimdide zaten şifreyi unuttunuz diye resetlemek zorunda kalmışsınız
Post automatically merged:
zaten modemler sadece şifre unutulması durumunda resetlenir o yüzden şifreyi bir yere yazınki unutmayın ve reset atmakla birdaha uğraşmayın
Bende Türknet kullanıyorum 2 yıldır sadece 1 kez resetledimD-dostum ama ben TürkNet kullanıyorum?
Müşteri hizmetlerini ararsan bütün sorunlarını cozebilirsinModem'e reset atmama rağmen ve açıp kapatmama rağmen, modemimin arayüzüne giremiyorum, ayrıca modemime her reset attığımda, SSID ismi değişiyor, modem arayüzünd
e girdiğimde kullanıcı adına 'admin' şifre kısmına ise 'turknet' yazıyorum ve evet daha önce modem şifresini değiştirdim fakat hatırlamıyorum
İnternet Sağlayıcım : TürkNet