Neler Yeni

Yardım Modemin Hızı Çok Düşük

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Oğuzhan
Arkadaşlar Türk Telekom uygulamasında sistem "hızınız 12mgbs" yazıyor fakat ben 6mbps aliyorum geçende X üzerinden şikayette bulundum fakat nafile direkten bir şey yaptılar gene değişen bir şey olmadı napmam lazım?

zexus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Taner
Modeldeki hat değerlerini paylaşırsan yardımcı olurum. Türk Telekom bakıyorsa evine kadar Türk Telekom'a şikayet kaydı aç kablo modemin girişine kadar Türk Telekom sorumludur.

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar Türk Telekom uygulamasında sistem "hızınız 12mgbs" yazıyor fakat ben 6mbps aliyorum geçende X üzerinden şikayette bulundum fakat nafile direkten bir şey yaptılar gene değişen bir şey olmadı napmam lazım?
Screenshot_2025-03-29-16-31-31-687_com.android.chrome.jpg
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modeldeki hat değerlerini paylaşırsan yardımcı olurum. Türk Telekom bakıyorsa evine kadar Türk Telekom'a şikayet kaydı aç kablo modemin girişine kadar Türk Telekom sorumludur.
Nasıl paylaşılır bilmiyorum.
İsim ve şifreye ne yazsam çıkmıyor

zexus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Taner
Şimdiden diğer seçeneği dene. Türk Telekom'a şikayet kaydı bırak. İnternetimde problem ve yavaşlık olduğunu bildir.

yomralu45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun bektas
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl paylaşılır bilmiyorum.
İsim ve şifreye ne yazsam çıkmıyor
Egerki sonradan degistirilmediyse modem arayuzune giris kullanici adi sifresi modem arkasinda yazar denedinmi onları ? Ttner modemlerde genelde kullanici adi ttnet sifre admin yada tam tersi olabiliyor.

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Egerki sonradan degistirilmediyse modem arayuzune giris kullanici adi sifresi modem arkasinda yazar denedinmi onları ? Ttner modemlerde genelde kullanici adi ttnet sifre admin yada tam tersi olabiliyor.
Arkadasında bir takım birşeyler yazıyor fakat hangisi şifre bilmiyorum seri no falanda yazıyor

Top Bottom