Neler Yeni

Yardım Modemim arızalı ve kendim alsam olur mu

Emir20181

80+
Reaksiyon skoru
0
Türk Telekom modemi kendim alsam olur mu servis arızalı dedi ve pahalı fiyat sundu

Son düzenleme:
Merhaba, modemi sıfırlamayı denediniz mi? Modemin arka tarafında veya altında reset için bir yer (delik) vardır, oraya kürdan veya benzeri bişiyle 5-10sn basılı tutup bırakın.

Anladım, modem arızalanmış olabilir, MH ile görüşüp arıza kaydı oluşturun, hat ve sinyal değerlerinizi de kontrol ettirin.

Bazı ISS'ler sadece kendi modemlerini kullanma zorunluluğu koyabiliyor. Normalde olur ama sen yine de MH sorup teyit et.

Fiber mi, vdsl mi? Alıp kullanırsınız; fiberde kira devam eder, kendi cihazınızı kullansanızda.
Modem mi, adaptörü mü arızalı. Muadil adaptör varsa deneyin.
Hattınızda sorun varsa; kestirme modem arızalı demiş olabilirler. Önce kontrol edin; boşuna masraf olmasın.

Fiber mi, vdsl mi? Alıp kullanırsınız; fiberde kira devam eder, kendi cihazınızı kullansanızda.
Hattınızda sorun varsa; kestirme modem arızalı demiş olabilirler. Önce kontrol edin; boşuna masraf olmasın.
Fiber yok modem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı ISS'ler sadece kendi modemlerini kullanma zorunluluğu koyabiliyor. Normalde olur ama sen yine de MH sorup teyit et.

Son düzenleme:
Arızalı modem için neden senden para istiyorlar onu anlamadım benimde geçen arızalandı ücretsiz değiştiler telekom modemi

Geri