RamazanD
80+
- Reaksiyon skoru
- 111
Sizce bu modemi mi alayım yoksa başka bir modem önerir misiniz?.
Modemin fiyatı iyi alınır.Sizce bu modemi mi alayım yoksa başka bir modem önerir misiniz?.
Fiber için mi alıyorsunBu özellikleri içeren modem yoktu aga
Fiber için değil de arayüz kolaylığı, VPN özelliği hız sınırlama özelliği için bunu almayı düşündümO zaman neden fiber destekleyen alıyorsun boşuna fazla para vermene gerek yok![]()
Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR N300 Vdsl2-Adsl2+ 4 Port Modem Fiyatları ve Özellikleri
Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR N300 Vdsl2-Adsl2+ 4 Port Modem en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Buradan alabilirsin. Ben de buradan aldım.VDSL için alıyorum
Fiber desteklemeyen modelleride var sandım attığımız linklere göz at onları al daha ucuzFiber için değil de arayüz kolaylığı, VPN özelliği hız sınırlama özelliği için bunu almayı düşündüm
Aynı satıcı Hepsiburada da var ama guvenemedin o yüzdenBuradan alabilirsin. Ben de buradan aldım.
O paraya çok.
![]()
Keenetic Omni DSL N300 KN-2011-01TR Modem 2x5dBi VDSL2 ADSL2 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Keenetic Omni Dsl Kn-2011-01tr N300 Vdsl2-adsl2 4 Port Modem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com