Kesteko
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 36
@White Ravens Vahit Bey kadar yakışıklı olsanız yeterli, tabii o kadar yakışıklı olabilir misiniz bilmiyorum .
@Mehmet Yılmaz o konuyu paylaşır mısın? Arama kısmı çalışmadığı için ben paylaşamıyorum.yarım yalamak cevap vereceksen hiç verme
Sen Haklısın 10 Yaşındaki Kardeşim Boş Konuşup Mesaj KasmaEmir vermedim
Emir verdiğim felan yok kendi kendine atarlanıyorsun
@Mehmet Yılmaz o konuyu paylaşır mısın? Arama kısmı çalışmadığı için ben paylaşamıyorum.
Tamam haklısın oldu mu istediğin bana bu kadar mesaj yeterSen Haklısın 10 Yaşındaki Kardeşim Boş Konuşup Mesaj Kasma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Donanım Arşivi Forum Gönüllü Moderatör Alımı
Dostlar selamlar. Forumumuzun kitlesi gün geçtikçe büyüyor tahmin edebileceğiniz üzere. Sizlerin forumda daha kaliteli zaman geçirebilmesi adına denetimi sıklaştırmak için "2" adet gönüllü moderatör alımı yapacağız. 16 yaş ve üzeri.* Foruma zaman ayırabilecek. Uyarı puanı 3 ve daha aşağısında...donanimarsivi.com
senden mod falan olmaz.boşuna konuşma.yarım yalamak cevap vereceksen hiç verme
bana bildirmen yeterliNe yapmam gerekiyor ?
100 mesaj atıp mod falan mı olacagını sandın? ki istersen 30k mesajın olsun yine mod almazlar seni merak etme.Hiç biriniz umrumda değilsiniz bi kişi adam gibi gelip düzgün bi cevap vermedi boş
senin önce yaşını 3 sene büyütmen lazımNe yapmam gerekiyor ?
+18 yaşNe yapmam gerekiyor ?
Sen hala moderator olacağını sanıyorsan bunun üstüne bir bardak SOĞUK SU İÇHiç biriniz umrumda değilsiniz bi kişi adam gibi gelip düzgün bi cevap vermedi boş
3 uyarı da dahil değil mi?3 den az uyarıya sahip olman lazım
Evet öyle3 uyarı da dahil değil mi?
Uyarı puanı 3 ve daha aşağısında olan.
Moderatör olmayı unut.Senin gibi birinin moderatör olabileceğini zannetmiyorum.Hiç biriniz umrumda değilsiniz bi kişi adam gibi gelip düzgün bi cevap vermedi boş