Neler Yeni

Çözüldü✓ Modüler psum yok 8 pin kablo takabilir miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Görkem
Merhaba arkadaslar shapire rx 5700 xt kullaniyorum ve siyah ekran hatasi yiyorum 600 watt modüler olmayan bir psu kullaniyorum nette baktigimda psu dan 2 tane 8 pin cekmisler bir kablodan degil 2 kablodan güç bağlamışlar çoğundq işe yaramiş fakat dedigim gibi ben 8 pin alsam ekstra nereden güç alabilirim ayri ayri kablolardan güç saglamak icin bilen varsa yazarsa mutlu olurum

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
Merhaba arkadaslar shapire rx 5700 xt kullaniyorum ve siyah ekran hatasi yiyorum 600 watt modüler olmayan bir psu kullaniyorum nette baktigimda psu dan 2 tane 8 pin cekmisler bir kablodan degil 2 kablodan güç bağlamışlar çoğundq işe yaramiş fakat dedigim gibi ben 8 pin alsam ekstra nereden güç alabilirim ayri ayri kablolardan güç saglamak icin bilen varsa yazarsa mutlu olurum
PSU modelin ne?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Moleks dönüştürücü ile 8 pine dönüştürebilirsin, 2 farklı 8 pin var beyaz olanlar cpu, siyaha olanlar gpu için oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Görkem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Moleks dönüştürücü ile 8 pine dönüştürebilirsin, 2 farklı 8 pin var beyaz olanlar cpu, siyaha olanlar gpu için oluyor.
Acaba link atar misin zahmet olmazsa yanlis almiyim ekran kartina girecek 8+6 pinlik

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Acaba link atar misin zahmet olmazsa yanlis almiyim ekran kartina girecek 8+6 pinlik
Linkini atıyorum ama internette bence pahalı bilgisayarcıdan alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Görkem
Linkini atıyorum ama internette bence pahalı bilgisayarcıdan alabilirsin
Bunu anakarta mi takicam ya da neye takacagım benim ekran kartim 8+6 pin istiyor bunun 6 pin versiyonunu mu alacagim fiyati da uygun ya ugrasamam pc ci gezmekle

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Bunu anakarta mi takicam ya da neye takacagım benim ekran kartim 8+6 pin istiyor bunun 6 pin versiyonunu mu alacagim fiyati da uygun ya ugrasamam pc ci gezmekle
Psu'daki moleks kablosuna takacaksın. Tek 8 pin bu, bunun 6'lısı da var. Google 8 yada 6 pin moleks yaz çıkar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Görkem
Psu'daki moleks kablosuna takacaksın. Tek 8 pin bu, bunun 6'lısı da var. Google 8 yada 6 pin moleks yaz çıkar.
Cok tesekkur ederim son bir sorum var bu moleks girisi her psu da var midir illa, ben hatirlamiyorum da boyle beyaz bir kablo da

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Cok tesekkur ederim son bir sorum var bu moleks girisi her psu da var midir illa, ben hatirlamiyorum da boyle beyaz bir kablo da
Hepsinde var, psu'da ki rengi beyaz olmaz zaten siyahtır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Görkem
Hepsinde var, psu'da ki rengi beyaz olmaz zaten siyahtır.
Eyvallah cok sagolasin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu dedigini almayi dusunuyorum da bu 2x 4 pini de takmam mi lazim molekse yoksa 1 i yeter mi 8 pindrn yeterli guc cikmasina

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,731
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom