walterpinkman
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Molecule Pc güvenilir mı?Daha önce alan yazabilir mi?
Haklısın teşekkürlerGüvenilir ama kötü sistemleri var.
Güvenilir diye biliyorum ama sistemler iyi değil.Molecule Pc güvenilir mı?Daha önce alan yazabilir mi?
Bende oradan bir sistem almayı düşünüyorum dostum ne açıdan kötü bilgilendirir misin psu büyük ihtimalle ama yinede soruyumGüvenilir diye biliyorum ama sistemler iyi değil.
Çoğu sisteminin bileşenlerine göre fiyatı yüksek. Çok fazla incelemedim bütün sistemlerini ama şimdiye kadar forumda sorulan ve denk geldiklerim öyleydi.Bende oradan bir sistem almayı düşünüyorum dostum ne açıdan kötü bilgilendirir misin psu büyük ihtimalle ama yinede soruyum
5500 TL olan bir sistemleri vardı. 1660s ve ryzen 3 3100'lü diğer özellikleri: 8gb ram, 650w oasis psu 80+ bronzÇoğu sisteminin bileşenlerine göre fiyatı yüksek. Çok fazla incelemedim bütün sistemlerini ama şimdiye kadar forumda sorulan ve denk geldiklerim öyleydi.
https://moleculepc.com/urun/hazir-sistemler/amd-hazir-sistemler/argon-lt/ kasa ve psu dan hiç emin değilim sonradan 8gb daha ram eklenip alınır5500 TL olan bir sistemleri vardı. 1660s ve ryzen 3 3100'lü diğer özellikleri: 8gb ram, 650w oasis psu 80+ bronz
RAM 16 olmalı ve PSU hiç iyi değil. Bunun gibi sebepler işte5500 TL olan bir sistemleri vardı. 1660s ve ryzen 3 3100'lü diğer özellikleri: 8gb ram, 650w oasis psu 80+ bronz