Neler Yeni

MoleculePC Kargo süresi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Burak MERCAN
MoleculePC den alışveriş yaptım sipariş kaç güne gelir ve inşallah Kazıklanmam molekül den alışveriş yapanlar bilgilendirirse memnun olurum teşekkürler

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kağan Atmaca
bende monitör siparişi verdim ayın 22sinde kargoya verildi olarak gözüküyor fakat takip numaram falan yok destekle konuştum dediler sistemsel bir hata var 1-2 gün içinde kargoya verilecek senin siparişin durumu netleşince buraya yazar mısın sana zahmet

• Beğen
Reaksiyonlar: wesy

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf

Khaleesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Atacan Güngör
Ben ilk çıktığında bu marka sipariş etmiştim 2 gün sonra evimdeydi yoğunluktan dolayı normal geç gelmesi :)

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
Ben ilk çıktığında bu marka sipariş etmiştim 2 gün sonra evimdeydi yoğunluktan dolayı normal geç gelmesi :)
aga carsamba sabah 11 gibi siparis verdim. sitede kargo sorgulamaya giriyorum kargoya verildi diyo. ama kargo takip no kısmı boş. 1 gun sonra yani persembe aradim. yogunluktan oyle gozukuyo kargoya verilmedi 3 gunde veriliyo dedi. verilince size mail atiyoruz takip nosunu dedi. cumartesi 3. gündü ama hala mail falan yok. gerçekten aşırı sinir etti bu site beni. burdan alışveriş yapmak isteyen herkese bu rezilliği anlatıp vazgeçirmeye çalışacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende monitör siparişi verdim ayın 22sinde kargoya verildi olarak gözüküyor fakat takip numaram falan yok destekle konuştum dediler sistemsel bir hata var 1-2 gün içinde kargoya verilecek senin siparişin durumu netleşince buraya yazar mısın sana zahmet
ayni durumdayız kanka ben de carsamba gunu monitor aldim ayin 22si ediyo iste seninle ayni gun. sitede kargoya verildi diyo ama kargo numarasi yok. aradim henuz kargoya verilmedi siparis onaylaninca oraya kargoya verildi diye düşüyor dedi 3 gun icinde verilcek dedi. verilince mail aticaz size dedi. bugun 4. gun ne mail var ne bisey. sende durum ne? birimiz herhangi bi gelisme yaşayınca bilgilendirsin burdan

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Burak MERCAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aradım yoğunluktan dolayı geç kaldı dediler sipariş ten tam 8 gün sonra geldi

Top Bottom