Mondial Lavinia 125 pro

_toprak1

80+
Reaksiyon skoru
11
2. El veya sifir bu tarz bi motor almayi dusunuyorum onerir misiniz evden okula vs gidicem gunde 100 kilometre yaparim rahat, 1 yil goturur mu buyuk sorun cikarmadan
(2.el de alirken nelere dikkat etmem lazim)
(Ruhsat,plaka,zorunlu sigorta ne kadar tutar tahmini)

Günde 100 km yapacaksan elektrikli scooter’lar sınıra yakın çalışır, pili hızlı yıpratır. Bu yüzden ya bataryası kolay değiştirilebilir bir model al ya da 125 cc gibi benzinli bir scooter düşün. 1 yıl götürür mü? Temiz bakılmışsa evet ama ikinci elde mutlaka pil sağlığına, genel kondisyonuna ve ruhsat devrine dikkat et. Ruhsat, plaka işleri yaklaşık 700-1000 TL tutar. Sigorta motor hacmine göre değişir ama 125 cc için 6-9 bin TL arasında olabilir. Baştan hesaplamakta fayda var.

1 yil goturur mu buyuk sorun cikarmadan
Bu soru tamamen senin şansına bağlı, çin malı alırken 3 kere düşünmek lazım. Mesela ben alsam (ki aldım) 1 senede 10 defa arıza çıkarır (çıkardı.)

Günde 100 km yapacaksan elektrikli scooter’lar sınıra yakın çalışır, pili hızlı yıpratır. Bu yüzden ya bataryası kolay değiştirilebilir bir model al ya da 125 cc gibi benzinli bir scooter düşün. 1 yıl götürür mü? Temiz bakılmışsa evet ama ikinci elde mutlaka pil sağlığına, genel kondisyonuna ve ruhsat devrine dikkat et. Ruhsat, plaka işleri yaklaşık 700-1000 TL tutar. Sigorta motor hacmine göre değişir ama 125 cc için 6-9 bin TL arasında olabilir. Baştan hesaplamakta fayda var.
Benzinli zaten knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu soru tamamen senin şansına bağlı, çin malı alırken 3 kere düşünmek lazım. Mesela ben alsam (ki aldım) 1 senede 10 defa arıza çıkarır (çıkardı.)
Buyuk sorunlar mi cikardi peki

Benzinli zaten knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buyuk sorunlar mi cikardi peki
Mesela Arora ARS 200 aldım, 700 (7 yüz) kilometredeyken gaz yememeye başladı, servise gitti, tam 4 ay parça bekledim. Enjeksiyon sistemi komple değişti. 4 ay süresince, artık bi ana avrat sövmediğim kaldı. Tüm yaz aylarını hiç ettiler.

2. eli asla düşünme garanti yok mahkemelerde sürünsen mahkeme bitene kadar dolar 100 tl olur zaten. ABS li motosiklet almak şart ülkemizde. Şu an apec 150 cc apx5 65 bin TL'ye bayilerde ve a101 de satılıyor. ABS nin maliyetinin 40 bin tl olduğunu düşünürsek adamlar bedava motosiklet dağıtıyor zaten. ABS olmayan motosikleti almayın

Geri