Valla 11.500 çıkıyor sigortası. Başka da bir masrafı yok güzelce de temizlik yapacağım alırsam ama 32bin km olan motor alınır mı onu düşünüyorum. Bir de mondial yani17 bine alınır ama sigortasına 10k belki daha fazla para vereceksin muayenesi cartı curtu var.Beklenti olmadan alınır.
Motoru her türlü sorunlu olacak.Karbüratörlü çinli motor zaten normal şartlarda alınmaz.Fiyatı ne kadar uygun olursa olsun alıcısını bulmak da zordur aklında bulunsun.Valla 11.500 çıkıyor sigortası. Başka da bir masrafı yok güzelce de temizlik yapacağım alırsam ama 32bin km olan motor alınır mı onu düşünüyorum. Bir de mondial yani
Ya ben satmak değil de ölene kadar bende kalsın kafasındayım. Kimsenin vebaline girmeye gerek yok bozulana kadar bende kalır. Ama sigortası çok çıkıyor. Üstüme ilk mal olacak benim de ilk sigortam ondan biraz da yüksek çıkması valla bilmiyorum brom yaMotoru her türlü sorunlu olacak.Karbüratörlü çinli motor zaten normal şartlarda alınmaz.Fiyatı ne kadar uygun olursa olsun alıcısını bulmak da zordur aklında bulunsun.
Ya ben satmak değil de ölene kadar bende kalsın kafasındayım. Kimsenin vebaline girmeye gerek yok bozulana kadar bende kalır. Ama sigortası çok çıkıyor. Üstüme ilk mal olacak benim de ilk sigortam ondan biraz da yüksek çıkması valla bilmiyorum brom ya
araca ihtiyacım olmaz olur mu ilk motorum olacak ya 2. el olmasını istemezdim ama inan lazım yani taşıt. hemde 180cc blok tamiri görmemiş düşüncem o çin motor ama ilerleyen zamanlarda sorun çıkartır mı onu da düşünmüyor değilim hocamAraca ihtiyacın varsa her türlü 10k sigorta ödeniyor hocam yapacak bi şey yok.Satma gibi bir derdin de yoksa al geç düşünme bence.
17 bine bırakmalarının sebebi zaten 32k kmde çinli motor olması hocam.Çinli motorların ömrü ortalama 25 bin km.Yani sıkıntı çıkarma olasılığı çok yüksek.Ekstra 20 bin de cebinde bulunsun.Sen de alınca 3-5 bin km de bir kaliteli yağ değişimi yaparsan, zincir dişlisini 300 km de bir temizleyip yağlarsan sorunsuz binersin.Senden önceki de böyle yaptıysa para harcamana gerek kalmaz.araca ihtiyacım olmaz olur mu ilk motorum olacak ya 2. el olmasını istemezdim ama inan lazım yani taşıt. hemde 180cc blok tamiri görmemiş düşüncem o çin motor ama ilerleyen zamanlarda sorun çıkartır mı onu da düşünmüyor değilim hocam
Benden öncekinin böyle yapma ihtimali düşük kurs motoru ya her yeri yağ toz leke, 300km değil de sbaırım 1-2 bin km yapmıştır17 bine bırakmalarının sebebi zaten 32k kmde çinli motor olması hocam.Çinli motorların ömrü ortalama 25 bin km.Yani sıkıntı çıkarma olasılığı çok yüksek.Ekstra 20 bin de cebinde bulunsun.Sen de alınca 3-5 bin km de bir kaliteli yağ değişimi yaparsan, zincir dişlisini 300 km de bir temizleyip yağlarsan sorunsuz binersin.Senden önceki de böyle yaptıysa para harcamana gerek kalmaz.