Mondial zs 180 alınır mı?

barut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
421
Dostlar sürücü kursundan tanıdığım hocamla denk düştük, eldeki motorların çıkarıyorlar, motor bebek gibi tertemiz. Çizik bir kaç tsne var, her şey orijinal, bakımları 3 gün önce yapılmış fişine de baktım. Yağ, filtre, akü değişmiş. Km 32bin de. Mondial bu motoru üretmiyor kaza olursa orijinal parça bulmak çok zor imiş. Ve bana bu motoru 17 bine bırakıyor. 180cc motor. Motor aksamında herhangi bir şey yok sürdüm 137 yi gördüm yani motorda titremede yok. Ne diyorsunuz ayağımı yerden kesin sıfır alana kadar idare eder mi 1 2 sene

18 model olarak sıfır aldı babam, kaç km bilmiyorum ama güzel motor uzun yolda dinlenerek yapılıyor. Bakımlarını işini bilen bir ustaya yaptırırsan seni sorunsuz götürür ama kötü usta olursa illallah ettirir çok. Ufak çaplı kaza atlattı birkaç kere araştırırsan parça bulunuyor yedek parça gruplarıda mevcut. 17 bini en iyi kullanım yöntemi olur bence

18 model olarak sıfır aldı babam, kaç km bilmiyorum ama güzel motor uzun yolda dinlenerek yapılıyor. Bakımlarını işini bilen bir ustaya yaptırırsan seni sorunsuz götürür ama kötü usta olursa illallah ettirir çok. Ufak çaplı kaza atlattı birkaç kere araştırırsan parça bulunuyor yedek parça gruplarıda mevcut. 17 bini en iyi kullanım yöntemi olur bence
Değil mi hocam ya, valla beleş bajaj alacaktım. Lakin dedim kendimi zorlayarak alacaktım. Ama bunu da kaçırmak istemiyorum. Uzun yola çıkanlarda var. Daimi ustasının da numarasını verdi hoca. Al götür baktır eksiği varsa düşeriz fiyattan dedi. Valla içime de sindi. Sadece ehliyet almak için kullananların motoru olduğu için bir tık üzgünüm ahahahah onun dışınds 17 bini kullanacağım en mantıklı yer olabilir

17 bin TL ye daha iyi bir şey alınmaz muhtemelen . Elektrikli bisikletler bile 20 bin olmuş.

Ama sorun çıkarır mı belli olmaz sonuçta kurs motoru. Sürekli acemiler biniyor, düşüyor kaldırıyor, ısınıyor. Debriyaj balatası kaç kere değişmiştir kim bilir :D

Aldıktan sonra bütün sıvılarını kendiniz yine de bi değiştirin derim.

Doğru kurs motoru olayını atlamışım, olay bakım ve kontrol. Motorun şekli şemali güzel yeşil favorim

Doğru kurs motoru olayını atlamışım, olay bakım ve kontrol. Motorun şekli şemali güzel yeşil favorim
Şekli güzel, temiz cihaz. Titreme csrt curt yok 3 gün önce yağ akü balata filtre değişmiş. 17 bine alacağım mantıklı mı kararsızım

Almadıysan arkadaşın numarasını at ben alayım. 17bine PC bile alınamıyor, motor bulmuşsun :)

Hocam ilk başta başka bir şey al diyecektim de 17 bine başka ne bulabileceksin ki?

Hocam ilk başta başka bir şey al diyecektim de 17 bine başka ne bulabileceksin ki?
Valla ne alabilirim hiç bilmiyorum 180 cc motor almak cazip geliyor, sigortası falan ne kadar olur onu bilmiyorum sadece o düşündürüyor sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotosu var atim mi kral inceler misin

Bu modelde kronik çok fazla değil miydi? Herkes şikayetçi olmuştu Z one serisinden. Küba cr1 veya kd125f uygun oluyor alabilirsin en azından Küba cr1 yıllardır bilinen çok kolay tamiri olan ve bozulması zor olan motor bloğu

Bu modelde kronik çok fazla değil miydi? Herkes şikayetçi olmuştu Z one serisinden. Küba cr1 veya kd125f uygun oluyor alabilirsin en azından Küba cr1 yıllardır bilinen çok kolay tamiri olan ve bozulması zor olan motor bloğu
Valla motorlarla alakalı pek bilgim yok hocam ondan konu açtım. 20k ya bırakıyor motoru. Ondan biracık al benisi var benim için.

Geri