iamemirastah
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 2000
Abdullah abinin en son incelediği pcyi almayı düşünüyorum ilk defa bilgisayar alicam monitör önerir misiniz bütçem dar ama 2500ü zorlarim
Hocam biraz bekle indirimle al.Abdullah abinin en son incelediği pcyi almayı düşünüyorum ilk defa bilgisayar alicam monitör önerir misiniz bütçem dar ama 2500ü zorlarim
beklicem hocam daha 1 ay var babami ancak ikna ettim yıllardır sözünü verio alamio gelcek aya bakarım artik cok acelem yokHocam biraz bekle indirimle al.
aşarım bütçeyi biraz sıkıntı olmaz hocam çok teşekkür ederimHocam o sisteme bence en az 2700 bütçe lazım 144hz 1ms olmak zorunda sayılır tabii bütçe meselesi ama ben en kötü ihtimalle bunu öneririm
![]()
LG UltraGear 24GN53A-B 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN53A-B 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN53A-B 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sabır ilacıdır bunun. Bekleyeceksin.beklicem hocam daha 1 ay var babami ancak ikna ettim yıllardır sözünü verio alamio gelcek aya bakarım artik cok acelem yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aşarım bütçeyi biraz sıkıntı olmaz hocam çok teşekkür ederim
2500 e ghostingli monitor mu alsın2500'e zorlarsan:
![]()
Samsung Odyssey G3 LS24AG300NUXUF 24" 1 ms Full HD Pivot 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G3 LS24AG300NUXUF 24" 1 ms Full HD Pivot 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G3 LS24AG300NUXUF 24" 1 ms Full HD Pivot 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pckolikte lg 24gn600b indirimi devam ediyorsa onu alAbdullah abinin en son incelediği pcyi almayı düşünüyorum ilk defa bilgisayar alicam monitör önerir misiniz bütçem dar ama 2500ü zorlarim