Neler Yeni

Yardım Monitörümde 2 tane ölü piksel var değişim etmelimiyim ?

GirayHan

80+ Platinum
ürünü iade ederken ölü piksel vb yazmadın inş.

uğraşır durursun.

reythes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem
Benim de şöyle bir şey başıma geldi 1000 tl ucuza satıyor diye pazaramadan asus monitör aldım 1 tane ufak ölü piksel çıktı iade edicektim pazarama asustan değişim veya iade raporu istedi ürünün kutusunu açtığım için kabul etmiyor pazarama garanti kapsamına giriyor dedi iade asusa gönderdim ürünü onlarında 5 tane ölü piksele kadar işlem yapmıyorlarmış monitör boş yere gitti geldi o yüzden amazon gibi satıcılardan almak lazım çoğu uğraştırıyor bu şekilde ben de kullanmaya devam ediyorum yapıcak bir şey yok 14 gün süresi geçti zaten

Arabasevdalısı

80+ Bronze
tekrar değiştirirsin düzgün gelene kadar sonuçta para veriyorsunuz
Benim de şöyle bir şey başıma geldi 1000 tl ucuza satıyor diye pazaramadan asus monitör aldım 1 tane ufak ölü piksel çıktı iade edicektim pazarama asustan değişim veya iade raporu istedi ürünün kutusunu açtığım için kabul etmiyor pazarama garanti kapsamına giriyor dedi iade asusa gönderdim ürünü onlarında 5 tane ölü piksele kadar işlem yapmıyorlarmış monitör boş yere gitti geldi o yüzden amazon gibi satıcılardan almak lazım çoğu uğraştırıyor bu şekilde ben de kullanmaya devam ediyorum yapıcak bir şey yok 14 gün süresi geçti zaten
Aynen öyle monitör aldım 2. Yan monitör aldım alev attı ev yanıyodu derken iade ettim monitörü direk amazona amazon yetkiliside dediki monitörün işlemleri uzun süreceği için bütçeniz varsa yenisini alın incelemeden sonra para hesabınıza yatar dedi amazon 15 günde geri aldı 1000 tl indirimli almıştım onunda 900 ünü nakit 200 tl de kupon tanımladılar maduriyetten 100tl de ekstra kupon attılar gayet iyi bir şekilde çözüldü

reythes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem
tecrübe etmiş olduk benim ki çok ufak aşağıda zaten böyle mecbur kullanıcam ders olmuş oldu
3 sene garantisi var

GirayHan

80+ Platinum
Top Bottom