onu da iade edin hocamhocam ya yeni gelen modelde daha çok ölü piksel çıkarsa ?
onu da iade edin hocamhocam ya yeni gelen modelde daha çok ölü piksel çıkarsa ?
Ettim hocam yarın iade edecegimEvet hocam problem var ölü piksel test sitesinde de kontrol edin orada da belli olacaktır
tekrar değiştirirsin düzgün gelene kadar sonuçta para veriyorsunuz
Aynen öyle monitör aldım 2. Yan monitör aldım alev attı ev yanıyodu derken iade ettim monitörü direk amazona amazon yetkiliside dediki monitörün işlemleri uzun süreceği için bütçeniz varsa yenisini alın incelemeden sonra para hesabınıza yatar dedi amazon 15 günde geri aldı 1000 tl indirimli almıştım onunda 900 ünü nakit 200 tl de kupon tanımladılar maduriyetten 100tl de ekstra kupon attılar gayet iyi bir şekilde çözüldüBenim de şöyle bir şey başıma geldi 1000 tl ucuza satıyor diye pazaramadan asus monitör aldım 1 tane ufak ölü piksel çıktı iade edicektim pazarama asustan değişim veya iade raporu istedi ürünün kutusunu açtığım için kabul etmiyor pazarama garanti kapsamına giriyor dedi iade asusa gönderdim ürünü onlarında 5 tane ölü piksele kadar işlem yapmıyorlarmış monitör boş yere gitti geldi o yüzden amazon gibi satıcılardan almak lazım çoğu uğraştırıyor bu şekilde ben de kullanmaya devam ediyorum yapıcak bir şey yok 14 gün süresi geçti zaten
Hocam ölü piksel yazmadan nasıl iade edeceğim kiürünü iade ederken ölü piksel vb yazmadın inş.
uğraşır durursun.
beğenmedim yazıp yollucaksın.Hocam ölü piksel yazmadan nasıl iade edeceğim ki