- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet sadece mavi ekranda oluyorSadece mavi ekran da mı gözüküyor ? Ozaman sıkışmış piksel oluyor , düzeltmenin yolları var araştırabilirsiniz.
Evet sadece mavi ekranda oluyorSadece mavi ekran da mı gözüküyor ? Ozaman sıkışmış piksel oluyor , düzeltmenin yolları var araştırabilirsiniz.
Ben 3 yıldır sol alt köşede ölü piksel olan monitör kullanıyorum , benden önce de 1-1.5 sene kullanılmış ürün. Çoğalma vs olmadı .Beni çok rahatsız etmez ama daha fazla yayılır mı onu düşünüyorum
10 gün neden hocam?O zaman 10 gün sonra falan mı iade etsem diye düşünüyorum
Bide sadece mavi ekranda oluyor rahatsız edeceğini düşünmüyorumBen 3 yıldır sol alt köşede ölü piksel olan monitör kullanıyorum , benden önce de 1-1.5 sene kullanılmış ürün. Çoğalma vs olmadı .
Bence edin hocam kesin, 1 tane bile olsa üretim hatası var sonuçta, hakkınızı arayın.Asus tuf vg247q1a da bir tane ölü piksel çıktı mavi ekranda gözüküyor sadece Hepsiburada dan aldım iade mi edeyim yoksa garantiye mi vereyim çok rahatsız etmiyor ama sonuçta ölü piksel emin olamadım fotoğraf koydum
Yaz tatili bitecek zaten okul zamanında çok girmiyorum pc ye10 gün neden hocam?
İnternette sıkışmış piksel düzeltme yöntemleri var onları deneyin. Çok ortada değilse ben iade etmem şahsen .Bide sadece mavi ekranda oluyor rahatsız edeceğini düşünmüyorum
İade etmede kesinsen şimdi et, 10 gün bekletme.Yaz tatili bitecek zaten okul zamanında çok girmiyorum pc ye
Garantiye mi vereyim yoksa iade mi edeyimİade etmede kesinsen şimdi et, 10 gün bekletme.
Arkadaşın dediği gibi pixel fix yöntemleri varmış bir dene bakalım.
Hocam iki işleme de kabul etmeyebilirler. 0 piksel garantisi her firmada yok, üstüne satıcı da üstlenmeyebilir. Ondan dolayı ben derim ki rahatsız edici bir noktada da değil senin için ve lazım gibi duruyor monitör. Verme iadeye veya garantiye.Garantiye mi vereyim yoksa iade mi edeyim
Hocam sıfır aldığın ürün sıkıntılı geliyor zaten niye garantiyle uğraşıyorsun, direk iade et.Garantiye mi vereyim yoksa iade mi edeyim
Hepsiburada dan aldığım için her türlü iade edebiliyorumHocam iki işleme de kabul etmeyebilirler. 0 piksel garantisi her firmada yok, üstüne satıcı da üstlenmeyebilir. Ondan dolayı ben derim ki rahatsız edici bir noktada da değil senin için ve lazım gibi duruyor monitör. Verme iadeye veya garantiye.
Attığım linkten pikselin olduğu yere getirip bir süre bekletir misin?
Hocam öyle işlemiyor işte bu durumlar. Adam incik boncuk yazdığı yazıyı sözleşmeye tıkıyor, sen ne iade alabiliyorsun ne de garantiye gidiyor. Üstüne kargoda hasar alma sıkıntısı da ekleniyor. Kolay gelsin yani iade et edebiliyorsan.Hocam sıfır aldığın ürün sıkıntılı geliyor zaten niye garantiyle uğraşıyorsun, direk iade et.
Çok da lazım değilse ürün et hocam bence. Alırlarsa alırlar. Almazlarsa yapacak bir şey yok.Hepsiburada dan aldığım için her türlü iade edebiliyorum