Monitor 144 hz alma

Reaksiyon skoru
59
Arkadaşlar dun 144 hz 1 ms bir monitor aldım ve hdmi kabloyla bağladım 144 hz alırmıyım yada nerden aktif ediceğim yardımıcı olurmunusz displayport lazım mı

Alamazsın DP kullanman gerek

HDMI Slotu Maksimum 120 verir
144 için DP Kullanman lazım

HDMI'ın belli standartları var onlar en fazla 165 hz'e kadar destekliyor ki elindeki büyük ihtimal 1.4 versiyondur. DP port mutlaka lazım. İş sadece kabloyla bitmiyor HDMI giriş portu ve çıkış portunun versiyonu da önemli. Windows'tan ekran ayarlarından 144 hz'e alman gerek.

Arkadaşlar dun 144 hz 1 ms bir monitor aldım ve hdmi kabloyla bağladım 144 hz alırmıyım yada nerden aktif ediceğim yardımıcı olurmunusz displayport lazım mı
birde 1 ms aktif etmek için bir şey fln açıyormuyuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HDMI'ın belli standartları var onlar en fazla 165 hz'e kadar destekliyor ki elindeki büyük ihtimal 1.4 versiyondur. DP port mutlaka lazım. İş sadece kabloyla bitmiyor HDMI giriş portu ve çıkış portunun versiyonu da önemli. Windows'tan ekran ayarlarından 144 hz'e alman gerek.
merhaba goruntu ayarları ordan monitore bastığımda yenileme hızı hz 144 yazıyor yani bu 144 alıyor demek mi

merhaba goruntu ayarları ordan monitore bastığımda yenileme hızı hz 144 yazıyor yani bu 144 alıyor demek mi
Hdmi 1.4 ile 1080p de 144hz alabilirsin dp almana gerek yok.

Evet 144hz alıyorsun şu an dp almana gerek yok.

Hdmi 1.4 ile 1080p de 144hz alabilirsin dp almana gerek yok.

Evet 144hz alıyorsun şu an dp almana gerek yok.
reis co gec pedere sabah solemiştim oda almış

HDMI 1.4 ile alabiliyordun, neyse display port da iyidir :D Televizyona laptopu bağlarsın izlersin film.

Geri