Hasdur Bakiye
80+ Bronze
Nasıl Çıkmıyor !hocam farklı soket yok birde kablo hala çıkmıyo d:
Nasıl Çıkmıyor !hocam farklı soket yok birde kablo hala çıkmıyo d:
ahahahsa hocam cidden çıkmıyor bişey yaptığımın tuşunada basıyom bişe değişmiyo daha doğrusu basılmıyo d:Nasıl Çıkmıyor !
hocam çıkartırken neye dikkat etmeliyim ve en fazla ne olabilirAslında Çıkart Tak Yaparsanızda Düzelme Şansı Var Ama Çıkartırken Dikkat Edin
sorun hdmı olmaması ama işte dp yi nası sökçemEn Fazla Ne Olabilir HDMI Girişi Ekran Kartı Soketinde Kalabilir
Kablon DP İse Öyle Direk Çıkmazki Onun Klipsi Var Ona Bastırıp Çekmen Lazımsorun hdmı olmaması ama işte dp yi nası sökçem
onu diyom işte benmi basamıyom yoksa basılmıyormu anlamadım o tuşun i.ine göçmesi lazım mı yoksa öyle aklıyormu çünkü ne kadar bastırırsam bastırayım içine girmiyort az da olsaKablon DP İse Öyle Direk Çıkmazki Onun Klipsi Var Ona Bastırıp Çekmen Lazım
yav bi tık fazla saçma hatta bir tık değil ama neyse çıkartmaya çalıştım çıkmadı az oynadım 143,993 hz verdi d:Kablon DP İse Öyle Direk Çıkmazki Onun Klipsi Var Ona Bastırıp Çekmen Lazım
Hocam bozulma gibi bı durum olabilir mi (tuşe bişey fln takılıyor gibi) çünkü monitörün rahatça çıkıyor ama karttan çıkartamadımDP Zor Takılıp Çıkarılan bir şey Değil